26-11-2022 Kennismaken Sanyu VO voor hoogbegaafde leerlingen

De Inspectie van het Onderwijs heeft een positief advies afgegeven over ons voortgezet onderwijs voor meer- en hoogbegaafde leerlingen. Een mooie basis om samen met onze huidige en toekomstige leerlingen het onderwijs door te ontwikkelen!

Kom je zaterdag 26 november tussen 13.30uur – 15.00uur persoonlijk kennismaken?

Jij bent alleen of samen met je ouder(s)/ verzorger(s) van harte welkom op de Korte Verspronckweg 7-9 in Haarlem om te ontdekken of de kleinschalige setting van Sanyu VO bij je past. Om 14.00uur geven we in een korte presentatie een stukje uitleg voor alle aanwezigen.

We stellen het op prijs als je een berichtje naar info@sanyu-onderwijs.nl stuurt met je gegevens erin als je van plan bent langs te komen. 

Waar vind je ons?
Direct na het entreehek op het terrein ga je links en gelijk weer rechts om via de deur rechts boven aan het trappetje in de hal van het gebouw te komen. Daar ontmoeten we je graag. 

Tot binnenkort!

Eerst meer lezen? Op deze pagina over de Voortgezet Onderwijs lesgroep en op deze pagina over ons Leerplan op Maat geven we je een korte introductie op ons voortgezet onderwijs .