9 maart 2023, Uitdagend en inspirerend leermateriaal voor de (hoog)begaafden op de basisschool, online

In de Week van de Hoogbegaafdheid van 4 tot 12 maart kan iedereen kiezen voor een onderwerp over hoogbegaafdheid waar de meeste  interesse naartoe uitgaat. Kijk rustig eens rond welke activiteiten er aangeboden worden op de website van de organisatie: https://weekvandehoogbegaafdheid.nl/

Graag wil ik u uitnodigen om naar de online meeting te komen op 9 maart om 19:30 uur.

In deze meeting wil ik u graag meer vertellen over hoe uitdagend en inspirerend leermateriaal voor (hoog)begaafden leerlingen op de basisschool eruit ziet. Al sinds 2004 ligt mijn focus op de groep leerlingen die de uitdaging missen in de klas van “leren op school” omdat ze niets uitdagends en moeilijks te doen hebben. Dit leermateriaal is in staat om de leerlingen uit te dagen om door zelfreflectie te ontdekken op welke wijze ze diverse leerstrategieën kunnen aanleren en voor welke wijze ze zelf de voorkeur ontwikkelen. Zo worden ze zelf verantwoordelijk gemaakt voor hun eigen leerproces. 

Kom luisteren naar de manier waarop dit leermateriaal is ingericht. Het is uniek, zelf ontwikkeld aan de hand van het duidelijke en heldere TASC-model van Belle Wallace voormalig President of London NACE (National association for Able Children in Education) dat omgebouwd is in een leerlijn die zes jaar Spaans leert aan kinderen op de basisschool niet als doel maar als middel om het leren te leren. Daarnaast ontwikkelen we nu ook met dit zelfde model projecten van 8 weken in Projectpark, een samenwerking tussen Cino Spaans en Jeroen Hollander van PONTE Psychologisch adviesbureau hoogbegaafdheid. 

Deelname is gratis.

Details:
Organisator: Cino Spaans
Donderdag 9 maart van 19.30 – 20.30
www.cinospaans.nl

Aanmelden via e-mail: cinospaans@gmail.com

Meer informatie vind je hier.