Activiteiten Friesland

Pharos Friesland JEUGD & JONGERENWEEKEND!!

Datum : vrijdag 28 september t/m zondag 30 september 2018
Tijd: vrijdagavond ongeveer 18.45 uur tot zondag 17.15 uur in Holwerd
Voor: Basisschooljeugd van 6 t/m 12 jaar
Voor JONGEREN t/m 16 jaar!!!

 

Pharos Friesland nodigt jullie uit voor een lekker weekendje uitwaaien op Ameland. We beginnen al op vrijdagavond 18.45 uur met de overtocht naar Ameland, en het weekend duurt tot zondagmiddag 17.15 uur. Net als andere jaren gaan we met basisschooljeugd naar Kamphuis “De Vrije Wil”. Met de jongeren t/m 16 jaar verblijven in kampeerboerderij “Ritskemoei” in het dorp Buren.

Kamphuis “De Vrije Wil” is een kampeerboerderij waar we lekker buiten kunnen spelen. In de omgeving kunnen we mooie wandelingen maken en natuurlijk gaan we naar het strand.
Ben je tussen de zes en twaalf jaar (en zit je nog op de basisschool of in de eerste klas van het voortgezet onderwijs) en wil je mee? Geef je dan snel op. Ouders van jonge kinderen(6 jaar) of van kinderen, die voor het eerst meegaan mogen in principe mee, maar door het beperkt aantal slaapplaatsen krijgen de kinderen voorrang.

“Ritskemoei” is een kampeerboerderij uitermate geschikt voor groepen in het dorp Buren. De omgeving geeft veel mogelijkheden om allerlei activiteiten te ondernemen, maar ook willen we jullie vragen om dingen mee te nemen om zelf te doen (spelletjes, ballen, etc. etc.).

Omdat jullie al heel goed weten wat je zou willen doen, is onze vraag ook of je na wilt denken over een (zelf in te vullen) activiteit: heb je een leuk idee, heb je leuke attributen, heb je een leuke film of wat dan ook, pak je kans!! Als je van tevoren nog iets van ons nodig hebt dan horen we het graag.

 

Wil je je opgeven, doe dat dan direct, dan ben je verzekerd van een plekje. Opgeven kan alleen via mail en niet via facebook: friesland@pharosnl.nl.

 

 

Alvast voor de agenda! Nader informatie volgt t.z.t.

Donderdag 11 oktober 2018 – Oudercontactavond in Franeker

Op donderdag 11 oktober a.s. juni a.s. staat een Oudercontactavond (OCA) gepland. Op
deze informele avond kunnen ouders met elkaar in gesprek komen over
hoogbegaafdheid. Door het uitwisselen van o.a. de aanpak over
hoogbegaafdheid kunnen we elkaar ondersteunen en ervaringen uitwisselen.

De OCA start om 20:00 uur.
Graag aanmelden op friesland@pharosnl.nl zodat we rekening kunnen houden
met de het aantal aanmeldingen!

De avond is in Franeker, na aanmelding ontvang je het adres.
Aan deze avond zijn geen kosten verbonden.