De Minecraft Club, online

De Minecraft Club is opgericht voor hoogbegaafde en uitzonderlijk hoogbegaafde kinderen en start nu met het derde jaar. Samen spelen en bouwen onder toezicht (maandag- en vrijdagochtend voor kinderen die niet naar school gaan) en verder elke middag op maandag tot en met vrijdag is de Adventure server 2,5 uur vrij beschikbaar (beperkt toezicht). Er is ook een tienerserver sinds dit jaar. De Minecraft servers en de Discord servers (hierin wordt met elkaar gepraat en gechat) zijn besloten, er zijn geen onbekenden bij de MCC. 

Bij het abonnement krijg je ook 24/7 toegang tot de Creative Server. Daarin kun je jezelf creatief uitdagen, er zijn geen regels. Op basis van thema’s, maar ook elkaar motiveren en samen bouwen. Dat is wel zo gezellig! Er is een maandelijks thema (meestal een land) met interactieve educatieve content in handige thema flipbooks.

Toezicht van ouders is gewenst. We gaan ervan uit dat je kunt lezen en schrijven (vanaf 8 jaar is advies leeftijd). De sfeer is altijd heel gezellig, de spelers hebben het erg naar hun zin. Extrovert, introvert, jonge spelers, wat oudere. In Nederland en Belgie. Jongens en meisjes. Je kunt een of twee keer gratis mee doen om te kijken of je het leuk vindt.

Een paar keer per jaar ontmoeten we elkaar en maken we een wandeling, stoken een vuurtje of volgen we een leuke workshop. Ook eten we dan gezellig met zijn allen. Op De Minecraft Club vind je meer informatie, de abonnementsvormen en -kosten en een filmpje.

Speciaal aanbod voor Pharos leden 10% korting op elk gewenst abonnement. Geef je lidmaatschapsnummer door bij aanmelden. 

De spelregels vind je hier.