Alleen voor leden: Workshop Zakelijk Tekenen van Kim Hovestad

Datum/Tijd
woensdag 19 juni 2024
19:00 - 20:00 uur

Categorieën


Kim Hovestad, bekend van de visuals over hoogbegaafdheid, verzorgt voor Pharos een webinar zakelijk tekenen. Tijdens het webinar leer je de basis van zakelijk tekenen voor een unieke ledenprijs.

Unieke ledenprijs van €35 euro (per persoon/per ouder + kind). Je kan het webinar dus alleen volgen of samen met je kind.

Samen met Kim ga je/gaan jullie dan aan de slag met de basis van zakelijk (simpel) tekenen om snel te kunnen tekenen. Dit doe je vanuit huis via Zoom.

Je krijgt een kleine huiswerkopdracht vooraf, dus je leert meer dan alleen dat uur.

Veel ouders moeten ieder jaar hetzelfde uitleggen op school, of merken dat de IB-er en leerkracht ze niet écht begrijpen, totdat ze de praatplaten over hoogbegaafdheid van Kim Hovestad laten zien. Ineens worden ze dan wel begrepen. Je kent de praatplaten/visuals over hoogbegaafdheid van Kim Hovestad, die viraal zijn gegaan, misschien wel. De kracht van zakelijk tekenen blijkt hieruit, mensen zijn geraakt door de visuals, de erkenning die ze erin vinden.

Kim Hovestad geeft ook (online) cursussen zakelijk tekenen. Zakelijk tekenen is niet alleen heel effectief om iets duidelijk te maken. Het helpt je ook om dingen beter te onthouden en leerstof snel en diep te verwerken. Van zakelijk tekenen word je creatiever en je boodschap trekt meer aandacht!

Jij kunt dit ook leren. Je kunt zakelijk, simpel tekenen, zowel als ouder als als kind, op allerlei gebieden in je leven inzetten. Als hber denk je vaak tien stappen vooruit ten op opzichte van de rest, en dan is het fijn om je denkstappen snel uit te kunnen tekenen om anderen mee te krijgen. Ook om leerstof beter te onthouden is snel en simpel kunnen tekenen enorm handig. Door te tekenen maak je meer verbindingen aan in je brein en onthoud je de stof beter.

Het webinar zal doorgaan bij minimaal 10 deelnemers.

Leden van Pharos kunnen zich hier voor aanmelden bij het secretariaat. Ze ontvangen dan de link en een wachtwoord om zich te kunnen aanmelden voor de workshop.

Er is geen terugkijkmogelijkheid.