ALV 26 mei 2018 en Lezing Suzanne Buis

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
zaterdag 26 mei 2018
09:30 - 18:00 uur

Locatie
Landgoed de Horst in Driebergen

Categorieën


Je bent van harte uitgenodigd om op 26 mei dit jaar aanwezig te zijn bij een inspirerende lezing van Suzanne Buis, schrijver van boeken als de ‘Droomdenker’ en natuurlijk ‘Mijn hb-kind en ik’.

De lezing is gratis voor leden en niet-leden.

Voorafgaand vindt de ALV 2018 plaats. Als lid ben je dus ook van harte uitgenodigd om daarbij aan te schuiven. Pharosleden die naar de lezing én de ALV komen, kunnen gezellig kosteloos met ons mee lunchen.

Lees verder en meld je aan met het bijgevoegde formulier.

 

Achter de schermen is het bestuur al een tijdje bezig de algemene ledenvergadering tot een feestje te maken. En iedereen is uitgenodigd!
Dit jaar vieren we dat Pharos nog steeds een bron van steun en gezelligheid is voor hoogbegaafde kinderen en hun ouders. Als lid van Pharos geniet je niet alleen van de dingen die worden georganiseerd, je bent alleen al doordat je lid bent een steun voor anderen. Dat is wat ouders bij Pharos doen. Ze steunen elkaar en inspireren elkaar. Slaan elkaar om de oren met titels van boeken of leeslijnen die wèl leuk zijn voor een zesdegroeper. Kijk maar op Facebook, daar gebeurt dit allemaal.

Zakelijk en toch inspirerend: wij kunnen dat.
Om de praktisch onverzadigbare honger naar meer kennis en input een beetje tegemoet te komen hebben we de dag in tweeën gedeeld. Het ene deel is voor het zakelijke gedeelte, de ALV. Die is alleen toegankelijk voor leden. Wij vinden het allemaal ontzettend leuk als je komt. Kom gezellig, laat van je horen en dan lunchen we samen voordat we overgaan in het tweede deel.

Het tweede gedeelte is voor ontmoeten, bijkletsen, gezelligheid, herkenning en: inspiratie opdoen. En omdat we ons bij die woorden allemaal voorstellen dat Suzanne Buis van de partij is, is die ook inderdaad aanwezig, met een interactieve lezing over hoogbegaafdheid en hoogsensitiviteit. Zij is als schrijver bekend van boeken als ‘De Droomdenker’ en natuurlijk van ‘Mijn hoogbegaafde kind en ik’, één van de twee boeken waaruit je kan kiezen als welkomstgeschenk bij aanmelding als nieuw lid van Pharos. Meer aanraders om meteen te gaan lezen vind je op www.suzannebuis.nl.

De kosten: gratis voor leden en voor niet-leden.
Deze dag is geheel verzorgd op het gebied van koffie, thee en hapjes. Voor de leden die ook naar de ALV komen is er een lunch. Dit feestje zal plaatsvinden op Landgoed de Horst in Driebergen.

 

Programma:

9.30                      Ontvangst ALV 2018 met koffie en thee
10.00                    Start ALV

 1. Opening ALV 20182.
 2. Mededelingen en ingekomen stukken
 3. Notulen ALV 13 mei 2017
 4. Jaarverslag en financieel verslag 2017
 5. Verslag kascommissie 2017
 6. Rondetafelgesprek
 • E-Captain
 • Wat betekent de nieuwe privacywetgeving voor Pharos?
 • Vormgeving onderwijscommissie
 • Uitwisselen tips & tricks als regioteam
 • Verkennend gesprek missie en visie van Pharos
 • Wat verder ter tafel komt

11.30                     Einde ALV
12.00                    
Lunch voor de aanwezigen bij de ALV
13.30                    
Inloop lezing van Suzanne Buis
14.00                     Welkomstwoord
14.15                     Interactieve lezing ‘Mijn hoogbegaafde kind en ik’ door Suzanne Buis
16.00                     Afsluiting en borrel