zomers genieten

Datum/Tijd
zondag 09 augustus 2020
13:30 - 16:00 uur

Categorieën


Slijt je tong door te praten?
Kunnen woorden ook op?
Blijft mijn hoofd altijd denken?
STOP!
– Mary Heylema

Heb je zin om te spelen met kinderen die ook maar blijven denken? Wil je een keer je eigen krachtsteentje maken?
Wil je ouders ontmoeten met vergelijkbare ervaringen als jij? Zodat je vragen kunt stellen, je verhaal kunt delen of gewoon genieten van een gezellig uitstapje?

Dat kan!

Zondag 9 augustus van 13.30 tot 16.00 uur organiseren we weer een informeel en gezellig samenzijn. Ditmaal in Bergeijk in de tuin van een van onze leden. Daar kan gesprongen worden op een springkussen, gezwommen in een zwembad, spekjes geroosterd boven een zelfgemaakt kampvuur, geluisterd worden naar gitaarmuziek, gekletst met peers en genoten van een hapje en een drankje. Ook is er voor de kinderen de mogelijkheid om zelf een krachtsteentje te maken.

Het allerleukst vinden we het als jullie zelf ook iets lekkers te eten of te drinken meebrengen. Geef je het dan wel even door bij de aanmelding? Want cake is leuk, maar verschillende hapjes om uit te kiezen nog leuker!
Hopelijk zien we je dan!

Meld je aan en ontvang het adres van dit evenement door een mail te sturen naar Eindhoven@pharosnl.nl.

Tijdens de activiteit proberen we de RIVM maatregelen na te leven. We zullen zorgen dat er voldoende desinfectie middelen zijn voor optimale hygiëne. Dus kom niet als je gezondheidsklachten hebt die door het Coronavirus zouden kunnen komen.