Creatieve workshop 14 maart 2020

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
zaterdag 14 maart 2020
10:00 - 16:00 uur

Locatie
Werkatelier

Categorieën


Graag nodigen we jullie uit voor een creatieve workshop BO & VO verzorgd door Jolida van der Linden van Joli’s Creativity.

In de Week van de hoogbegaafdheid op zaterdag 14 maart 2020 verzorgt Jolida deze workshop voor kinderen uit BO vanaf 7 jaar en een 2e workshop voor jongeren uit VO vanaf 11 jaar.

Workshop BO: Creatief met dieren (7 t/m 11 jaar)

Wat ga je doen?
 Je gaat na het kennismaken met elkaar, de ruimte en mijzelf gezellig aan de slag met het thema dierenwereld. Je krijgt de kans om je eigen dier te creëren via beeldend werken, op een manier die bij jou past. De materiaalkeuze is groot en je bent vrij om je helemaal te laten gaan.
Hoe past jouw dier in onze, eigen gecreëerde, dierenwereld? 
Je mag even helemaal los van deze wereld denken, creatief losgaan, onderzoeken en experimenteren met het materiaal. Deze middag ben je alleen bezig, maar daarnaast ook gezamenlijk.

   

Workshop VO: Creëer je eigen plek VO (11 t/m 18 jaar)

Wat ga je doen? Je gaat na de kennismaking aan de slag met een eigen fijne, veilige plek. Om die te maken, kun je het zo bont maken als het atelier het qua materialen toelaat. Er is gips en gipsverband aanwezig; ook kun je hout splijten, het lijmpistool gebruiken of juist aan de slag met zachte materialen, zoals vilt en stof. Ook dit wordt een middag die draait om gezellig samen zijn, lekker werken, creëren, ontdekken en ontspannen. Waarbij je de kans krijgt om zowel alleen, als gezamenlijk aan de slag te gaan.

Praktische details:

  • Zaterdag 14 maart:
    • ronde 1 BO workshop van 10:00-12:30 uur
    • ronde 2 VO workshop van 13:30-16:00 uur
  • Minimaal 4, maximaal 10
  • Prijs: Pharos leden 7,50 euro, niet-leden 15 euro
  • Inclusief thee/koffie/koekjes

Er zal ook iemand van Pharos Utrecht/Gooi- en Eemland zijn aan wie je vragen kunt stellen.

Gezien de ruimte in het gebouw is er helaas geen mogelijkheid voor ouders om erbij te blijven. In de buurt (op loopafstand) zit een Jumbo, dierenwinkel en ijsbaan. Ietsje verder, maar op fietsafstand zit Winkelcentrum Overvecht.

Graag aanmelden vóór 7 maart 2020 op: utrecht-gooi-eemland@pharosnl.nl onder vermelding van naam, lidnummer & regio.

VOL=VOL

Inschrijving geldt pas na betaling van het entreegeld, op volgorde van binnenkomst. In de bevestigingsmail ontvang je de details.

Jolida van der Linden

Binnen mijn praktijk Joli’s Creativity ontvang ik kinderen, die vastlopen en even in de knoop zitten met zichzelf of hun omgeving. Aan de hand van het beeldend werken ga ik met hen aan de slag en gaan we op zoek naar aanpassingen, oplossingen of acceptatie en werken we aan de hulpvragen. Ik ben een creatieve duizendpoot, dus mijn onderneming bestaat ook uit het geven van basketbalclinics, het geven van kortdurende ouderbegeleiding, het voor de klas invallen als creatieve invaldocent en het maken van eigen werk. In mijn hoofd heb ik nog heel veel ideeën en ik zie ook verschillende toekomstige samenwerkingsverbanden voor me.
Waarom word ik zo enthousiast van het geven van een workshop via Pharos? Binnen mijn praktijk zie ik veel kinderen met kenmerken van hoogbegaafdheid. Tja, wat je bent trek je aan. 😉 
Kortom, ik heb enorm veel zin om met een groep kinderen creatief aan de slag te gaan, waarbij ze zich helemaal uit kunnen leven én we het gezellig hebben samen.

Georganiseerd door Pharos regio Utrecht-Gooi-Eemland