Gratis WEBINAR hoogbegaafdheid door Tessa Kieboom en Kathleen Venderickx

Datum/Tijd
dinsdag 24 maart 2020
16:00 - 17:00 uur

Categorieën


Tip van de redactie 😉

Corona is vandaag de dirigent van ons dagelijks leven en brengt ons tot wat echt van belang is: zorg dragen voor geliefden en ons inzetten voor de gezondheid van ons allen. De solidariteit om ons heen is hartverwarmend en vele mensen helpen elkaar spontaan.

Ook Exentra wil u helpen. De afgelopen dagen, weken hebben we heel wat vragen ontvangen. Ouders die niet weten hoe om te gaan met de vele diepgaande vragen en oeverloze zorgen van hun kind over de coronacrisis. Ouders die zoekende zijn in de aanpak van schermtijd of in wat te doen nu hun kind wel helemaal razendsnel klaar is met huiswerk.

Tijdens een gratis webinar gegeven door Tessa Kieboom en Kathleen Venderickx op dinsdag 24 maart 2020 van 16u00 tot 17u00 bieden we jullie graag heel wat tips aan.
Inschrijven kan via deze link https://forms.gle/vuTqxpqKyav48pJ9A.
Geef deze link aub aan zoveel mogelijk mensen door want deze webinar staat open voor iedereen die interesse heeft in hoogbegaafdheid.

Zorg goed voor jezelf en voor elkaar!

het EXENTRA-team

Link naar de originele uitnodiging: https://mailchi.mp/exentra/gratis-webinar-hoogbegaafdheid-op-dinsdag-24-maart-2020-door-tessa-kieboom-en-kathleen-venderickx?e=87eb894a66