Hoogbegaafd Temperament 11 december 2019

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
woensdag 11 december 2019
20:00 - 21:30 uur

Locatie
Basisschool de Tweesprong lokatie Duivenkamp

Categorieën


Graag nodigen we jullie uit voor de lezing “Hoogbegaafd Temperament” in samenwerking met Els Umans

Hoogbegaafd temperament is onlosmakelijk verbonden met hoogsensitiviteit. Hoogbegaafde kinderen hebben andere behoeften die vervuld moeten worden zodat zij uit kunnen groeien tot zelfbewuste volwassenen. Els Umans neemt je mee in haar ontdekkingstocht over het herkennen, signaleren en begrijpen van hoogbegaafd temperament vanuit hoogsensitiviteit.

Elisabeth Umans

Els Umans is opgeleid tot psycholoog (2011) met hoogbegaafdheid en hoogsensitiviteit als specialisaties. In de jaren daarna heeft zij op deze onderwerpen een praktijk gevoerd. Daarin hielp zij hoogsensitieve cliënten om hun eigen kracht te hervinden met name via het ontdekken van hun extra potentieel, en ondersteunde kinderen met hoogbegaafd temperament, op een specifieke en praktische wijze om hun weg te vinden tijdens de schoolgaande periode. Ze is moeder. Haar jongste kind volgt nu Leonardo-onderwijs.

Om een groter publiek aan te spreken werkt zij nu als schrijfster, spreekster, inspirator en schilderes. Naast publicaties in magazines, is zij de auteur van het onlangs gepubliceerde boek Hoogbegaafd Temperament. De kennis die hierin is opgenomen mag voor andere ouders als leidraad dienen, maar daarnaast zeker ook voor leerkrachten, ondersteuners en hulpverleners. Je kunt de eerste 15 pagina’s downloaden.

Hoogbegaafd Temperament

Praktische details:

  • Woensdag 11 december 2019: 20:00-21:30 uur
  • Minimaal 10 maximaal 25
  • Pharos leden 5 euro, niet-leden 10 euro
  • Inclusief thee/koffie/koekjes

Er zal ook iemand van Pharos Utrecht/Gooi- en Eemland zijn aan wie je vragen kunt stellen.

Graag aanmelden vóór 4 december 2019 op: utrecht-gooi-eemland@pharosnl.nl onder vermelding van naam, lidnummer & regio.

VOL=VOL

Inschrijving geldt pas na betaling van het entreegeld, op volgorde van binnenkomst. In de bevestigingsmail ontvang je de details.

 

Georganiseerd door Pharos regio Utrecht-Gooi-Eemland