Hulpboswachter in De Balij

Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd
zondag 24 september 2023
11:00 - 12:30 uur

Locatie
Kinderboerderij De Balijhoeve

Categorieën


Lijkt het jou leuk om samen met andere kinderen een keer hulpboswachter te zijn? En vind jij het leuk om meer te weten over de natuur? Kom dan op zondag 24 september naar De Balij in Zoetermeer (gebied Buytenhout). Tijdens een wandeling zal een gids van Staatsbosbeheer je van alles gaan leren en vertellen over de natuur van De Balij. Je mag zelfs kennis maken met het werk van een boswachter. Door het doen van opdrachten ga je de boswachter helpen.

Heb je zin om ook te komen? Trek dan jouw laarzen/schoenen aan en dan zien we jou wel komen aanwandelen op zondag 24 september 2023. Hopelijk tot dan!

Praktische informatie
Leeftijd             : 5 tot en met 9 jaar
Startpunt         : Kinderboerderij De Balijhoeve
Kurkhout 100
2719 JZ Zoetermeer
Prijs                 : leden € 2,50 / niet-leden € 3,50

Openbaar vervoer:
Vanaf station Zoetermeer vertrekt er elk half uur een bus naar de locatie.
Opstappen bij Halte Station Zoetermeer en daar neemt u de EBS Bus 71 richting Station Lansingerland. U stapt dan uit bij halte Elzehout in Zoetermeer. Het is dan nog ongeveer 5 minuten lopen naar de locatie.

Aanmelden (dit kan tot uiterlijk 9 september)

Aanmelden kan via Zuid-Holland@pharosnl.nl. Graag in de mail de volgende gegevens vermelden: het aantal deelnemers, hun leeftijd, naam, eventueel Pharos lidmaatschap nummer en een telefoonnummer waarop we u indien nodig tijdens de activiteit kunnen  bereiken.