Huttenbouwen zonder spijkers 4-12 jaar (VOL!)

Datum/Tijd
zondag 28 juli 2024
14:00 - 17:30 uur

Categorieën


Vanwege het enorme succes van 20 april doen we deze activiteit gewoon nóg een keer!

Op zondag 28 juli kun je samen met andere (vermoedelijk) hoogbegaafde kids van (ongeveer) 4-12 jaar een eigen dorp bouwen met hutten, torens en loopbruggen en dat alles zonder te timmeren! Het enige gereedschap dat je gebruikt zijn je handen 🙂

We beschikken deze middag over een groot veld op een landgoed en gaan met een groot bouwpakket met platen mooie eigen creaties maken. Je kunt kiezen voor verschillende kleine hutjes, maar ook voor één groot bouwwerk. Als het hoogste punt bereikt is top je deze af met een door jullie zelfgemaakte vlag!

Hutten bouwen is niet alleen heel erg leuk, het is ook nog eens heel goed voor je. Het stimuleert namelijk je ontwikkeling, zowel fysiek, mentaal, sociaal als creatief. Begin 2020 is Palènpa opgericht. De basis van het bedrijf is de overtuiging dat alle kinderen hutten moeten kunnen bouwen, vooral omdat het ontzettend leuk is om te doen en vrij spel stimuleert. Bij Palènpa bouw je zónder te zagen en timmeren. Je handen zijn het enige gereedschap: palen en panelen (palenpa) worden verbonden met bouten en moeren. Daardoor zijn de materialen ook herbruikbaar en kan er telkens opnieuw mee gebouwd worden. Een uniek en duurzaam concept. Terwijl de kinderen lekker gaan bouwen, kunnen de ouders op het veld bij de tafels genieten van koffie, thee en wat lekkers en samen ervaringen uitwisselen.

Wat?
Een houten dorp bouwen
Waar? Palènpa Park in Nieuw-Vennep
Wanneer? Zondag 28 juli 2024 van 14:00 tot uiterlijk 17:30 uur
Voor wie? (vermoedelijk) hoogbegaafde kinderen van ongeveer 4-12 jaar, samen met hun ouder(s)/verzorger(s)

Wat kost het? Pharosleden €17,50, niet-leden €20,50 voor één kind en één ouder. Elk extra kind kost €11, elke extra ouder €5. Dit is inclusief alle materialen, drinken en wat lekkers.

Meedoen?

Wil je ook gezellig creatief en technisch bezig zijn om samen de mooiste hutten en torens te bouwen? Meld je dan snel aan via amsterdam-kennemerland@pharosnl.nl Check de filmpjes voor een leuke impressie: https://www.palenpa.nl/instructies/

Bezoekadres
Palènpa Park
Landgoed Kleine Vennep
Hoofdweg 1041, 2152 LJ Nieuw-Vennep