inloopmiddag (geannuleerd wegens Corona virus)

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
zondag 29 maart 2020
13:30 - 16:00 uur

Locatie
DOE040

Categorieën


Pharos regio Eindhoven organiseert een inloopmiddag met culinair tintje.

Op zondag 29 maart is er weer een inloopmiddag. Tijdens deze inloopmiddag is er volop gelegenheid om elkaar te ontmoeten. De jeugd kan met verschillende activiteiten aan de gang. De ouders kunnen met een kopje koffie of thee samen bijkletsen of meespelen!

 

Deze inloopmiddag is een “Dutch party”,  hetgeen betekent dat alle gasten iets te eten meenemen. De meegebrachte lekkernijen vormen tijdens deze bijeenkomst dan ook een heuse proeverij. Wordt het een heerlijke boerencake of vegan mini snacks? Hartig of zoet, vegetarisch of vlees, gezond of ongezond. Laat je fantasie de vrije loop. Je kan er ook voor kiezen iets te drinken mee te nemen. Koffie, thee en ranja hebben we. Neem in ieder geval genoeg mee datje zelf op kunt. Door met elkaar te delen kan je van alles wat proeven. Je zult niet met honger naar huis gaan!

 

Naast de altijd leuke bordspellen, is er divers constructiemateriaal waar oneindig mee gebouwd kan worden. Wegens groot succes is er gelegenheid om een WII spel te spelen op een groot scherm. Of lekker in beweging komen met ‘Just Dance!’

Voor de creatievelingen onder ons hebben we een leuke, uitdagende tekenopdracht waar je je fantasie op los kan laten gaan. En er worden glittertattoos gezet door een enthousiaste ouder.

Natuurlijk mag je zelf ook altijd een leuk spel en goede zin meenemen. Kom en ontmoet elkaar!

 

De kosten voor deze activiteit zijn €1,- per kind.

 

Graag zien we jou met je ouders/verzorgers of andere familie, vrienden en kennissen op zondag 29 maart om 13:30

 

Geef jezelf op voor 20 maart.

 

Met vriendelijke groet,

 

Martine, Christel, Marieke, Anke, Evert en Sanne

 

 

Ps. Wij zijn nog op zoek naar andere enthousiaste ouders die onze organisatie willen komen versterken.