Interactieve Lezing Verbindende Communicatie & hoogbegaafdheid

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
vrijdag 25 november 2022
20:00 - 22:00 uur

Locatie
DOE040

Categorieën


Kom je kennismaken met de kracht van Verbindende (Geweldloze) Communicatie voor hoogbegaafden? Je kunt gemakkelijk uit verbinding raken met je hoogbegaafde kind. Er kan snel strijd ontstaan tussen jullie. Alle ingrediënten zijn ervoor aanwezig. Een sterk gevoel voor rechtvaardigheid, gemak in het bedenken van argumenten, een verlangen naar autonomie dat de kalenderleeftijd vooruit is én intense beleving van emoties. Als ouder van een hoogbegaafd kind word je voortdurend uitgedaagd. In deze interactieve lezing maak je kennis met verbindende communicatie én de rol van fysiologie. We gaan op reis langs typische hoogbegaafdheidsthema’s zoals zijnskenmerken, overexcitabilities, schoolschade / schooltrauma en zijn met emotionele intensiteit.

Rosa Nederhof is biologe en al 10 jaar actief in Verbindende Communicatie. Ze is zelf hoogbegaafd en moeder van twee hoogbegaafde dochters. Ze werkt met Verbindende Communicatie als Trainer, Mediator en Counselor.

Aanmelden kan tot een week voor de lezing door een e-mail te sturen met naam en lidnummer naar Eindhoven@pharosnl.nl. Er zijn 30 plaatsen beschikbaar.

Kosten: Pharos leden 2,50, niet-leden 10 euro.