Interactieve presentatie Mindfulness voor ouders 17 oktober 2018

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
woensdag 17 oktober 2018
20:00 - 21:30 uur

Locatie
Basisschool de Tweesprong lokatie Duivenkamp

Categorieën


Graag nodigen we jullie uit voor de interactieve presentatie Mindfulness door Suzanne van Winden van Kids in hun Kracht

Voor Pharos verzorgt Suzanne op woensdag 17 oktober 2018 een interactieve presentatie Mindfulness.

Kids in hun kracht, omdat alle kinderen het verdienen om in hun kracht te staan. Suzanne laat kinderen in hun kracht staan door middel van mindfulness. Ieder kind heeft er baat bij om te leren leven met aandacht; het is een cadeau aan je kind.

Kinderen moeten tegenwoordig veel, de maatschappij verwacht veel. Als de kinderen hoogbegaafd zijn, ervaren ze de wereld vaak ook nog eens intenser. Kinderen kunnen hierdoor overweldigd raken. Hoe kunnen ze even stoppen, rust vinden, voelen waar ze zelf behoefte aan hebben, waar hun grenzen liggen? Tijdens de achtweekse mindfulness kindertrainingen neemt Suzanne je kind mee op weg in dit proces. Op weg naar zichzelf.

Tijdens de interactieve presentatie vertelt Suzanne over de methode, die zij gebruikt in de haar trainingen en lessen. Daarnaast ga je ook zelf ervaren wat Mindfulness voor jou en je kind kan betekenen.

Praktische details:

  • Woensdag 17 oktober: 20:00-21:30 uur
  • Minimaal 10 maximaal 25
  • Pharos leden 5 euro, niet-leden 10 euro
  • Inclusief thee/koffie/koekjes

Er zal ook iemand van Pharos Utrecht/Gooi- en Eemland zijn aan wie je vragen kunt stellen.

Graag aanmelden vóór 10 oktober 2018 op: utrecht-gooi-eemland@pharosnl.nl onder vermelding van naam, lidnummer & regio.

VOL=VOL

Inschrijving geldt pas na betaling van het entreegeld, op volgorde van binnenkomst. In de bevestigingsmail ontvang je de details.

 Kids in hun kracht

Suzanne van Winden is sociaal pedagogisch hulpverlener, verpleegkundige en mindfulness kindertrainer. Maar bovenal is ze moeder van Eline (6), Amber (5) en Micha (4). Haar kinderen zijn haar inspiratiebron voor ‘kids in hun kracht’.

Suzanne heeft zelf ervaren hoe krachtig en effectief mindfulness is op vele gebieden. Het heeft de kwaliteit van haar leven vergroot. Met mindfulness sta je steviger in je schonen en stabieler in het leven. Dat wil ze graag aan kinderen meegeven.

Meer over Suzanne

Georganiseerd door Pharos regio Utrecht-Gooi-Eemland