Kinderactiviteit Jumpsquare zaterdag 6 januari 2018

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
zaterdag 06 januari 2018
10:00 - 12:00 uur

Locatie
Jumpsquare Nieuwegein

Categorieën


Kinderactiviteit Jumpsquare 6 januari 2018

Graag nodigen we jullie uit voor de kinderactiviteit Jumpsquare op de laatste zaterdag in de Kerstvakantie.

Jumpen is het springen op trampolines. Jumpsquare brengt Jumpen echter naar een hoger niveau. De mogelijkheden van Jumpen zijn eindeloos. Jumpsquare biedt een grote Fun Area (aaneengeschakelde trampolines). De oorsprong van Jumpen ligt in Amerika en daar zijn trampolineparken al enorm populair.

In het park in Nieuwegein van ruim 2.400 m 2 draait alles om stunten, lef en creativiteit in je bewegingen. Dit alles uiteraard onder het toeziend oog van Jump Masters. Dit zijn professionele Jumpers, die bij elk onderdeel toezicht houden. De Jump Masters zijn allemaal in het bezit van een EHBO-diploma. Zij letten niet alleen op je veiligheid, maar kunnen je ook laten zien hoe je nog hoger springt of vettere moves maakt.

Kom jij ook? Je kunt kiezen tussen de activiteit voor kinderen van 5 t/m 9 jaar (mini-jump) en die voor kinderen van 10 t/m 16 jaar (jump-sessie). Je ouders kunnen kennismaken en bijkletsen op het terras.

NB: Voor kinderen van 5 t/m 11 jaar is het verplicht om toezicht te houden vanaf het terras. 

 

Mini-jump van 10:00 – 11:00 uur

5 t/m 9 jaar

Maximaal 15 kinderen

Pharos leden 6 euro, niet-leden 12 euro

Inclusief jumpen, speciale sokken, water en na afloop een ijsje

  • Kinderen van 5 t/m 9 jaar kunnen alleen Jumpen onder begeleiding. De begeleiding tekent het ‘Aansprakelijkheids- en Vrijwaringsformulier’ en dient toezicht te houden tijdens het Jumpen vanaf het terras.

 

Jump-sessie van 11:00 – 12:00 uur

10 t/m 16 jaar

Maximaal 15 kinderen

Pharos leden 7,50 euro, niet-leden 15 euro

Inclusief 1 uur jumpen, speciale sokken, water en na afloop een ijsje

 

  • Jongeren van 12 t/m 15 jaar mogen Jumpen zonder begeleiding, maar een volwassene (18+) dient het Toestemmingsformulier te ondertekenen en mee te geven.
  • Jongeren van 10 en 11 jaar kunnen alleen Jumpen onder begeleiding. De begeleiding tekent het ‘Aansprakelijkheids- en Vrijwaringsformulier’ en dient toezicht te houden tijdens het Jumpen vanaf het terras.
  • Jongeren vanaf 16 jaar mogen zelf het toestemmingsformulier tekenen.

 

Het meenemen van eigen consumpties is niet toegestaan. Overige consumpties zijn voor eigen rekening.

 

Graag aanmelden voor 30 december 2017 op: utrecht-gooi-eemland@pharosnl.nl onder vermelding van naam, lidnummer, regio, leeftijd en mobiel nummer

Georganiseerd door Pharos regio Utrecht-Gooi-Eemland