Manege

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
zondag 14 april 2019
10:00 - 12:00 uur

Locatie
susans ponyranch

Categorieën


Op zondag 14 april willen we jullie graag uitnodigen bij Susans Pony Ranch. Dit is een manage waarbij plezier, omgang en verzorging van de pony’s voorop staat. Samen met u kind kunt u deze ochtend een leuke ervaring opdoen in de verzorging van pony’s. Wellicht een lesje in de buitenbak?  En voor degene die het aandurven: een buitenritje door de natuur. Neem voor tussendoor wat lekkers en wat drinken mee! Op het terrein staat een grote trampoline. Ook leent de omgeving zich prima om bijvoorbeeld verstoppertje te spelen. Dus als je tussendoor even moet wachten dan is er genoeg te doen!  Iedereen die het leuk vindt om met paarden bezig te zijn is welkom! Minimale leeftijd is 5 jaar. Voorwaarden is wel dat u kind zich gedurende twee uur moet kunnen concentreren op de activiteit.

Wil jij samen met een van je ouders manage ervaring opdoen? Meldt je dan voor 29 maart aan! Aanmelden kan door een mail te sturen naar:
eindhoven@pharosnl.nl. Onder vermelding van je naam en  leeftijd. Ook graag vermelden of je lid bent van Pharos en het lidnummer.

 

Wanneer: Zondag 14 april

Tijd: 10:00-12:00 uur

Locatie: https://www.susansponyranch.nl/

Eigen bijdrage:  3,50 leden. 5 euro niet leden.

 

Bij 8 of meer deelnemers kan de activiteit doorgaan. Leden hebben voorrang op niet leden.