Mapping Space editie 3

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
zaterdag 22 juni 2019
13:00 - 16:00 uur

Locatie
OBA

Categorieën


Op zaterdag 22 juni presenteert Rae Doornik van Wiredtocreate i.s.m. de OBA en Pharos alweer de derde editie van Mapping Space.
Mapping Space is een awareness minifestival over ruimte en (hoog)begaafdheid.

Meer kennis over (hoog)begaafdheid is nodig in het kader van passend onderwijs, en bij begeleiding en erkenning van (hoog)begaafde kinderen uit alle lagen van de bevolking in de multiculturele samenleving, opdat zij allemaal gelijke ontwikkelingskansen krijgen. Eén van die manieren is dit minifestival, waar (hoog)begaafde kinderen, jongeren en volwassenen contact kunnen leggen met ontwikkelingsgelijken, en waar ouders, onderwijskundigen en hb-professionals hun kennis en ervaringen kunnen delen. Iedereen kan meedoen. Het is een openbaar event en gratis toegankelijk.

Ruimte kan gaan over het heelal, de planeten en sterrenstelsels. Maar ruimte kan ook gaan over de ruimte om te ontdekken, te creëren, over rust en vrijheid. Door middel van interactieve audiovisuele kunstinstallaties, performances en workshops rond wetenschap, technologie, kunst, cultuur en hoogbegaafdheid verbinden we (hoog)begaafden met elkaar en vergroten we de kennis en het bewustzijn over (hoog)begaafdheid in de samenleving op een vernieuwende manier.

De lijst met deelnemende hb-professionals, kunstenaars en wetenschappers wordt in juni bekend gemaakt. Hou daarvoor de websites van Wiredtocreate en Pharos in de gaten.
http://www.wiredtocreate.org
http://www.pharosnl.nl

Het festival is gratis maar meld je wel even hier aan