Ouder-kind Workshop Kleur je Suf

Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd
zondag 04 juni 2023
14:00 - 16:00 uur

Locatie
Mattelier

Categorieën


Op zondag 4 juni 2023 organiseert Pharos Twente-Achterhoek in samenwerking met Kleur je Suf een Ouder – kind Workshop.

Ben jij tussen de 8 en 14 jaar en vind jij het leuk om samen een keer creatief met potlood en inktpennen aan de slag te gaan met je vader of moeder of met je opa of oma. Geef je dan als tweetal op voor de Tekenworkshop: Kind en Ouder, Samen Creatief. In de workshop gaat iedereen aan de slag met een individuele tekenopdracht en er wordt gewerkt met potlood en fineliners. Het doel is om je te enthousiasmeren om meer tijd te stoppen in creatie en van daaruit trots te zijn op jezelf en je eigen resultaat.

Dingen maken en ontwerpen levert heel veel mensen voldoening en brengt zingeving en plezier. Zeker ook voor begaafden is creatie enorm belangrijk, omdat ze naast sterke cognitieve vaardigheden uitblinken in creatief denkvermogen. En dit denkvermogen wordt van nature graag uitgedaagd! Perfectionisme, te groot en te complex denken, ingeschatte verwachtingen van anderen kunnen echter de uiting van creativiteit wel ontzettend remmen of zelfs stilleggen. Deze workshop is ook bedoeld om alle creatievelingen onder ons (jong en oud), die nu even stil staan, een positief zetje te geven om weer in beweging te komen.

Iedereen is welkom die het leuk vindt om beter te worden in tekenen of die graag het tekenen weer zou willen oppakken. Je hoeft absoluut geen tekentalent te zijn, zolang je tekenen maar leuk vindt!

De workshop zal plaatsvinden onder de deskundige leiding van Mathijs Uittenbroek. Op de website www.kleurjesuf.nl krijg je een indruk van zijn tekenvaardigheden en creaties.

De middag start om 14.00 uur, na de workshop is er onder het genot van een drankje de gelegenheid om elkaars creaties te bekijken.

Er is een maximaal aantal deelnemers, dus meld je snel aan: twente-achterhoek@pharosnl.nl

In de aanmelding graag vermelden:

  • aantal volwassenen
  • aantal kinderen met hun leeftijd
  • een mobiel telefoonnummer waarop u te bereiken bent bij calamiteiten

Meer weten over Kleur je Suf of alvast lekker creatief aan de slag?: https://kleurjesuf.nl/

Wanneer: zondag 4 juni 2023
Aanvang: inloop 13.45 uur, start 14.00 uur (geschatte eindtijd 16.00 uur)
Waar: Mattelier, Mattelierstraat 19, 7141 BP Groenlo

Handig om te weten: toegang: voor niet leden € 2,-, voor leden € 1,- (graag contant, gepast meenemen)

Parkeren: achter de Mattelier is voldoende parkeergelegenheid
OV: op loopafstand van busstation Groenlo
Rolstoeltoegankelijke locatie