oudercontactavond

Datum/Tijd
maandag 11 september 2023
19:30 - 21:00 uur

Categorieën


Stel jij jezelf wel eens vragen over de opvoeding, schoolgang of andere aspecten rondom jouw hoogbegaafde kind(eren)? Of vind je het allemaal soms gewoon best wel eens pittig, zo’n snelle denker met al zijn of haar emoties in huis? Dan kan het fijn zijn om daar met andere ouders van hoogbegaafde kinderen over te kunnen praten. Ouders die misschien wel vergelijkbare ervaringen hebben.

Als oudervereniging voor en door ouders van hoogbegaafde kinderen, willen we jou graag in de gelegenheid stellen om het hier gewoon eens over te kunnen hebben met elkaar. En wat zo fijn is aan een avond als deze; iedereen zal wel iets herkennen van wat jij doormaakt of waar jij in de opvoeding van jouw hoogbegaafde kind  tegenaan loopt. Een avond waarin je jezelf dus niet hoeft uit te putten in allerlei verontschuldigingen of uitleg over ‘hoe dat werkt bij een hoogbegaafd kind’. Zeker tref je hier een luisterend oor en misschien ook bruikbare tips.

Opgeven kan middels een e-mail aan eindhoven@pharosnl.nl, onder vermelding van jouw naam en lidnummer.

De locatie is een woonadres in de wijk Tongelre in Eindhoven, mochten er veel aanmeldingen zijn, passen we de locatie aan. Om die reden graag aanmelden voor maandag 4 september, aangezien het anders mogelijk is dat het vol is.