Overwinnen van sportieve obstakels met Pharos

Datum/Tijd
zaterdag 18 mei 2024
12:00 - 14:30 uur

Categorieën


Overwinnen van sportieve obstakels samen met Pharos

Hou jij van sportief bezig zijn? Vind je het leuk om buiten te sporten? En denk je bij een uitdaging “Ja leuk, kom maar op”? Kom dan op zaterdag 18 mei 2024 naar Buitensportvereniging Durf in Delft.

De trainers van Durf zijn er klaar voor om samen met jou en andere kinderen lekker te gaan sporten. In deze activiteit ga jij leren om verschillende obstakels, die gebruikt worden tijdens survival-runs, handiger en sneller te overwinnen. Soms alleen en soms is samenwerken belangrijk. Daarnaast zullen we met beide voeten op de grond een aantal leuke spelletjes doen.

De activiteit wordt afgesloten met marshmallows bij het kampvuur.

Praktische informatie

Leeftijd : vanaf 7 jaar

Datum : zaterdag 18 mei 2024

Tijd : 12.00 tot 14.30

Adres : Buitensportvereniging Durf (op het terrein van voetbalclub DHL)

Brasserskade 234

2616 LA Delft

buitensportdurf.nl

Prijs : leden € 5; niet-leden € 7,50

 

Meld je aan via Zuid-Holland@pharosnl.nl. Graag de volgende gegevens vermelden: naam, leeftijd, eventueel Pharos lidmaatschapsnummer en een telefoonnummer waarop we de ouders indien nodig tijdens de activiteit kunnen bereiken.

Voor de ouders

Ouders kunnen tijdens de activiteit de gezellige binnenstad van Delft verkennen, een mooie wandeling maken in natuurgebied Delftse Hout, of een drankje nemen bij café en speeltuin Knus.

Bereikbaarheid

Kom je met de auto, dan kun je gratis parkeren op de Brasserskade.
Met het openbaar vervoer kun je vanaf station Delft bus 60 richting Nootdorp nemen of vanaf station Den Haag Ypenburg bus 60 richting Delft. Uitstappen bij halte Van Essendijk. Vanaf daar is het ongeveer 7 minuten lopen.