Pharos in het Wild!

Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd
zondag 02 juli 2023
13:00 - 15:00 uur

Locatie
Avonturenspeeltuin Pietje Bell

Categorieën


Op zondag 2 juli organiseert Pharos Zuid-Holland de laatste activiteit voor de zomervakantie: Pharos in het Wild!

Vandaag gaan we overleven in de natuur. We gaan dingen doen die je ook zou doen als je écht verdwaald was in een écht bos. In en om de speeltuin zijn een aantal skills die je kunt leren. Je begint met het maken van je tas en je eindigt met eten. Van de andere skills mag je zelf kiezen in welke volgorde je ze doet.

Deze activiteit wordt gehouden van 13:00 uur tot 15:00 uur in Avonturenspeeltuin Pietje Bell in Rotterdam. Meld je bij het beheerdershokje links na de ingang.

De speeltuin ligt in het park en daar mag je niet met de auto in. Gratis parkeren kan in de buurt, onder andere op de Hattasingel.
Met het openbaar vervoer kun je de speeltuin bereiken via Metro A en B (15 minuten lopen vanaf halte Schenkel) of bus 36 (6 minuten lopen van halte Klapwiek).

Leeftijd: 5 tot 12 jaar. Jongere en oudere kinderen kunnen met hun ouders in de speeltuin blijven, maar niet meedoen aan de activiteit van Pharos.

Vanaf 15:00 uur vindt een gezamenlijke picknick plaats met alle ouders en kinderen. Hieraan mag je ook deelnemen als je kind niet aan de activiteit meegedaan heeft. Het is de bedoeling dat iedereen iets te eten en drinken meeneemt, zodat we alles kunnen delen met elkaar.

Begeleiding
Voor deze activiteit zijn ca. 5 ouders nodig als begeleiders. Als je wil begeleiden, geef dat dan aan bij het aanmelden.

Wat neem je mee?
Pietje Bell is een avonturenspeeltuin en we hebben wat uiteraard avontuurlijke activiteiten gepland. We gaan klimmen en klauteren, ontdekken en bouwen in de natuur. Trek dus oude kleren aan en neem een handdoek en schone kleren mee. Een extra paar schoenen of slippers is ook handig.

Andere gezinsleden
Andere gezinsleden (ouders, broertjes en zusjes, opa’s en oma’s) kunnen tijdens de activiteit de speeltuin in, maar doen niet mee aan het programma van Pharos. Voor de peuters heeft de speeltuin een afgeschermd deel waar ze veilig kunnen spelen. Er is een klein overdekt gedeelte. De
Ouders kunnen hier gezellig bijpraten, als je dat wilt. Je mag ook de speeltuin verlaten tijdens de activiteit. Er is een winkeltje waar je kunt pinnen, maar ook zelf meenemen van eten en drinken is toegestaan. In het omliggende park is onder andere een skatebaan, dus neem je skateboard mee!
Honden mogen niet mee de speeltuin in.

Kosten
Leden: 2 euro per kind. Niet-leden: 6 euro per kind.
Betalen: contant bij Saskia bij de ingang van de speeltuin, dus neem voldoende contant en gepast geld mee!

Aanmelden
Graag aanmelden door een mail met het aantal deelnemers, hun leeftijd en eventueel Pharos lidmaatschap nummer.
Het emailadres is: Zuid-Holland@pharosnl.nl

Tot ziens op zondag 2 juli!