Pharoskamp Basisscholieren 28 en 29 maart 2020

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
zaterdag 28 maart 2020
00:00 uur

Locatie
Fort Penningsveer

Categorieën


PharosNL organiseert vijfmaal per jaar een kamp speciaal gericht op basisscholieren uit het hele land. Dat kamp begint op zaterdagmorgen en eindigt op zondag halverwege de middag, je slaapt dus een nachtje op het kamp. En dat is dus slapen in een echt Fort van de stelling van Amsterdam, namelijk in het Fort bij Penningsveer. Het kamp is voor kinderen vanaf zes jaar.

Op het kamp is geen strak programma maar wel heel veel te doen. Je kunt vrijuit spelen in en om het fort. Er wordt geknutseld, in bomen geklommen, verstoppertje gespeeld en wat al niet meer. We hebben heel veel spelletjes en stripboeken en misschien neem je zelf ook nog wat mee? Als je een zwemdiploma hebt mag je ook in de boot (behalve in de winter, dan liggen de boten op het droge). De leiding speelt mee, vind het leuk om met je te kletsen over van alles en nog wat en verzorgt natuurlijk het eten en de andere zaken op het kamp. Een ding is belangrijk, we hebben plezier met, en respect voor elkaar.

Voor de ouders: er zijn 36 plaatsen op het kamp voor kinderen die blijven overnachten, en een enkele voor jonge kinderen die een zaterdag komen wennen. Het kamp is daarom vaak overtekend. In dat geval loten we. Voor meer informatie of overleg over deelname van je kind mail ons op amsterdam-kennemerland@pharosnl.nl