Pharoskamp Uitgeest voor VO

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
zaterdag 11 juni 2022
14:00 - 15:00 uur

Locatie
Scouting Uitgeest

Categorieën


PHAROS KAMPEN UITGEEST: komt uw kind ook?
De inschrijving voor de juni kampen is geopend: Het VO (voortgezet onderwijs) kamp is op 11-12 juni. Op de kampen komen kinderen uit heel Nederland.
De kampen zijn van zaterdag 14:00 uur tot zondag 15:00 uur en vinden plaats op het terrein van de Scouting in Uitgeest (boven Amsterdam). Zelf slaapspullen meenemen dus! De kosten per kind zijn voor leden van Pharos € 30,- en voor niet-leden € 34,-. Opgeven voor het VO kamp kan tot juni via https://forms.gle/kC2pzAzTtsudwNaG6
Het aanmelden van uw kind is niet altijd ‘met een schaartje te knippen’. Als uw 10 of 11-jarige al op het VO zit, maar meer aansluiting heeft met kinderen op het BO, of uw kind in groep 8 heeft vrienden bij het VO kamp, dan mogen jullie natuurlijk ook voor dat kamp inschrijven. Bij twijfel, neem even contact op via de mail pharoskamp.noord-holland@pharosnl.nl , want wij hebben het overzicht met alle inschrijvingen en kunnen dan goed adviseren.
Op het BO kamp slapen de kinderen tot en met 10 jaar met toezicht op de slaapzaal. Voor de oudere kinderen wordt dit (soms, niet altijd) losgelaten.
Het is ieder kamp een behoorlijke puzzel om de begeleiding rond te krijgen, dus ook nu hebben we écht weer jullie hulp nodig voor beide kampen! Ook met hulp voor één dag zijn we geholpen. Aanmelden als begeleider kan op hetzelfde inschrijfformulier.
Voor meer informatie en de volgende kampdata 2022 zie ook Kampen Noord-Holland – Oudervereniging Pharos (pharosnl.nl)