Spellenmiddag in Delft

Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd
zondag 16 april 2023
12:00 - 14:30 uur

Locatie
Scouting Willem de Zwijger - Clubhuis ‘De Dillenburg’

Categorieën


Spellenmiddag in Delft

Hou je van spelletjes, kom dan op zondag 16 april van 12 tot 14.30 naar Delft!

Samen met andere (hoog)begaafde kinderen kun je jouw favoriete spel spelen of juist leuke nieuwe spellen ontdekken. Wij zorgen ervoor dat er voldoende keuze is voor zowel bord- als kaartspellen, die met twee of juist met meer kinderen gespeeld kunnen worden: schaken, Carcassonne, Ticket to Ride, Set en nog veel meer! Maar je mag natuurlijk ook een eigen spel meenemen.

Wij zorgen ook voor snacks en drankjes.

We zijn voor deze activiteit nog opzoek naar ouders die willen helpen bij de begeleiding. De andere ouders kunnen een gezellige wandeling gaan maken in de Delftse Hout, of genieten van een drankje en hapje bij Knus, het gezelligste café van Delft en vlakbij het scoutinggebouw.

Prijs: leden € 5, niet-leden € 7,50.

 

Routebeschrijving

Met de auto volg je de A13. Vanaf de afslag “Delft Centrum” (Ikea), volg je de weg naar het centrum. Bij de eerste verkeerslichten rechtuit en bij de volgende, die bij een T-kruising staan, rechtsaf. Bij de volgende verkeerslichten rechtdoor tot aan een vaste brug. Vóór de brug rechtsaf de Tweemolentjeskade op, onder de rijksweg (A13) door en rechts, direct na het fietspad, het parkeerterrein op. “De Dillenburg” is het 2e gebouw aan het Baden Powellpad.

De buslijnen 60 en 62 rijden vanaf het station Delft richting De Dillenburg. Uitstappen op de van Miereveltlaan, hoek Tweemolentjeskade. Vanaf daar is het nog ongeveer 5-10 minuten lopen.

 

Aanmelden

Graag aanmelden door een mail met het aantal deelnemers, hun leeftijd, naam, eventueel Pharos lidmaatschap nummer en een telefoonnummer waarop we u indien nodig tijdens de activiteit kunnen  bereiken.

Naar: Zuid-Holland@pharosnl.nl

 

P.S.:
Voor activiteiten zoals deze zijn we op zoek naar tips over goedkoop af te huren locaties in verschillende steden.

 

Hartelijke groet,
Pharos regio team Zuid-Holland