Uitnodiging voor de Pharos-familiedag 2024

Datum/Tijd
zaterdag 22 juni 2024
11:00 - 16:00 uur

Categorieën


Hierbij nodigt Pharos Friesland jullie uit voor de jaarlijkse familiedag op 22 juni 2024!

Tijd        De stuurgroepleden van Pharos zijn van 11:00 tot 16:00 uur aanwezig. Het park is open van 10:00 tot 17:00, dus als je eerder het park in wilt of langer wilt blijven kan dat gewoon 🙂

Kosten   Duinen Zathe hanteert een entreeprijs voor groepen van €17,50 per persoon. Pharosleden betalen € 12,50.

Het wordt een heerlijk ontspannen dag. De kinderen kunnen volop genieten van het speelpark en de ouders kunnen bijpraten met elkaar en andere Pharos-ouders, of het kind in zichzelf loslaten en het speelpark samen met de kinderen verkennen. Niets moet, (bijna) alles mag! En om het nóg leuker te maken: in Duinen Zathe is het eten en drinken gratis!

Wij hopen op een grote opkomst van zowel nieuwe als oude leden. Het is een perfecte gelegenheid voor ons allemaal om met elkaar kennis te maken, contacten weer aan te halen en om gezellig een dagje uit te zijn.

Geef je snel op via email: friesland@pharosnl.nl. Vermeld bij je opgave: naam, jullie Pharos-lidmaatschapsnummer, aantal personen en leeftijd als (een van) jouw kind (-eren) 1 of 2 jaar is (voor deze jongsten is de entree € 5,- per persoon). Alleen aanmeldingen die wij via de mail binnenkrijgen kunnen gebruikmaken van de groepskorting.

Heb je vragen? Neem dan contact op met Pharos Friesland via: friesland@pharosnl.nl.

Graag tot ziens in Duinen Zathe!

Bestuur Pharos Friesland

 

 

Pharos is een vereniging voor én door ouders, waarbij hulp tijdens/na een bijeenkomst gebruikelijk is.

N.B. Bij Pharos-activiteiten kunnen foto’s gemaakt worden voor artikelen in Signaal of op Facebook. Wij gaan natuurlijk uiterst zorgvuldig om met foto’s waar personen op staan. Mocht u bezwaar hebben tegen het publiceren van foto’s waar u of uw kinderen op staan, vragen wij u dat aan ons door te geven voordat de betreffende activiteit plaatsvindt.