Webinar over hoe spellen in te zetten bij hoogbegaafde kinderen

Datum/Tijd
donderdag 17 november 2022
20:00 - 21:30 uur

Categorieën


Het webinar zal worden verzorgt door Sebastiaan van der Pal, vader van 2 hoogbegaafde dochters en eigenaar van spellenwinkel De Dondersteen. Hij zal ons tijdens dit webinar meenemen in zijn enthousiasme voor spellen en de kennis die hij heeft over onder ander spellen die voldoende uitdaging bieden voor hoogbegaafden, het gebruiken van spellen voor het versterken van executieve vaardigheden en de invloed op mindset. Thema’s die hij veel ziet bij zijn (hoogbegaafde) klanten.

Daarnaast heeft hij vanuit zijn liefde voor spellen, zijn persoonlijke ervaring met hoogbegaafde kinderen en zijn visie op het inzetten van spellen in het onderwijs een prachtig pakket ontwikkeld voor scholen waarbij het team, na een training van Sebastiaan, voldoende in huis heeft om alle kinderen voldoende uitdaging te bieden middels spel. Hier kan hij met veel bevlogenheid over vertellen.

Aanmelden? Mail naar secretariaat@pharosnl.nu en je ontvangt de link.

Het webinar is voor leden gratis en zal plaatsvinden via Zoom.

Aansluitend aan het webinar is er gelegenheid tot vragen stellen. Er zal geen replay beschikbaar zijn, dus zorg dat je er live bij kan zijn.

Meer weten over de winkel: https://www.de-dondersteen.nl/