Webinar Talent van Karijn Breuning (VOL)

Datum/Tijd
dinsdag 30 november 2021
20:00 - 21:30 uur

Categorieën Geen Categorieën


Elk kind dat geboren wordt, heeft bakken talent. Talent gaat niet over het uitblinken in een bepaalde activiteit maar over elke activiteit die vanzelf gaat en die voldoening oplevert. Die maakt dat de tijd vliegt, en dat je je batterijen oplaadt. Van je talenten krijg je energie. Hoe je talent definieert heeft veel invloed. Elk kind is uniek en bijzonder en mag dat ook leren kennen. Het is niet alleen van belang dat we kijken naar wat kinderen kunnen maar ook dat we kijken naar wie ze zijn en we die authenticiteit stimuleren.

Kinderen zijn zich vaak niet bewust van hun talent, anderen kunnen hen helpen om zich bewust te worden van hun talent. Dat is precies wat een kindertalentenfluistaar doet. Kinderen helpen om hun talenten te benoemen. We dromen ervan dat elk kind dat in Vlaanderen, Nederland en uiteindelijk de hele wereld geboren wordt, zijn talenten kan leren kennen op een zeer laagdrempelige manier. Het zou een basisrecht van elk kind moeten zijn.

In dit webinar vertellen we jullie hoe je talent leert ontdekken, wat het effect daarvan is en waarom het zo belangrijk is voor de weerbaarheid en veerkracht van uw kind. We vertellen wat u kunt doen om de talenten te helpen groeien.

Daarnaast kun je vragen stellen over jezelf of je kinderen als het gaat om talent en eigenheid. Dat kan aan het eind van het webinar.

Het webinar wordt gegeven door Karijn Breuning. Zij is trainster bij het Blij Met Mij! Academie.

Het webinar is gratis en alleen voor leden.
Het maximaal aantal deelnemers bedraagt 50.
Het webinar wordt niet opgenomen, terugkijken is dus ook niet mogelijk.

Aanmelden is helaas niet meer mogelijk.