Workshop koekjes & brownies bakken

Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd
zaterdag 17 februari 2024
13:00 - 15:00 uur

Locatie
Let’s bake a story

Categorieën


Kom je op 17 februari lekker bakken in Delft?

Tijdens deze brownie & cookie party gaan we heerlijke koekjes en brownies bakken, lekker met de handen in het deeg! Tijdens het bakken leer je van alles over bakken. Want waarom is er eigenlijk boter nodig? En wat doet suiker? Op welke temperatuur kun je koekjes en brownies het beste bakken?
Als de brownies en koekjes in de oven zitten, is het tijd voor een cupcake en limonade. Er is dan ook tijd om de meeneem doos te versieren. Wij zorgen voor leuke stickers en stiften, zodat iedereen er een kunstwerk van kan maken. Zodra de baksels uit de oven komen, is het natuurlijk tijd om deze te versieren! We gebruiken chocolade, karamelblokjes en heerlijke crisppearls van Callebaut om de koeken te versieren.

De brownies en koekjes kunnen meegenomen worden in de versierde doos en thuis lekker gegeten en uitgedeeld worden!

Praktische informatie

Aanvang: 13:00 begint de activiteit, rond 12:45 verzamelen.
Leeftijd : 8 tot 14 jaar
Prijs : leden € 15,- / niet-leden € 20,-
(inclusief een drankje en een cupcake tijdens het bakken en een doos brownies en koekjes voor thuis)

Voor de activiteit zijn we ook op zoek naar één of twee ouders die willen helpen bij het begeleiden. Laat het ons weten als je dat zou willen doen.

Wil je graag mee komen doen? Meld je dan aan via Zuid-Holland@pharosnl.nl uiterlijk 10 februari. Graag in de mail de volgende gegevens vermelden: het aantal deelnemers, hun leeftijd, naam, eventueel Pharos lidmaatschapsnummer en een telefoonnummer waarop we de ouders indien nodig tijdens de activiteit kunnen bereiken.

Heb je een voedselallergie, meld dat dan bij het aanmelden!!

Bereikbaarheid
Openbaar vervoer:
Vanaf station Delft is de workshop slechts 5 minuten lopen.
Komt je met de auto, dan kun je het beste parkeren in garage Zuidpoort. Vanaf daar is de workshop 5-10 minuten lopen.

Voor ouders
De ouders kunnen, eventueel samen met de andere ouders, gezellig de binnenstad van Delft verkennen of op een van de vele terrasjes neerstrijken.