Workshop weerbaarheid

Datum/Tijd
zondag 27 november 2022
14:00 - 15:00 uur

Categorieën


Na de enthousiaste reacties naar aanleiding van de Workshop Weerbaarheid, nodigen we jullie en jullie kinderen graag weer uit voor een Workshop Weerbaarheid in samenwerking met AV Weerbaarheid. De workshop zal plaatsvinden op zondag 27 november van 14.00 tot 15.00 uur en is geschikt voor kinderen van 6 tot 15 jaar. Het maakt niet uit of je al eerder bent geweest of voor het eerst komt. Iedereen is welkom!

Tijdens de workshop weerbaarheid leer je hoe je je eigen ademhaling onder controle kan houden en wat voor invloed dit heeft op het sterk staan. De basistechnieken van het boksen komen aan bod en met elkaar leer je hoe je sterker in je schoenen kan staan. Door middel van leuke spelvormen zorgen we er tevens voor dat je veel plezier ervaart tijdens de workshop.

De workshop zal verzorgt worden door Adriaan Veldboom, eigenaar van AV Weerbaarheid in Aalten. Adriaans passie is het helpen van mensen in het bereiken van hun persoonlijke doelstellingen. De principes uit de oosterse krijgskunsten gebruikt hij als middel om dat doel te behalen. Zelf heeft hij alle opleidingen op het gebied van Judo afgerond en is hij Judoleraar B en in het bezit van de 3e Dan. Sinds zijn 16e geeft hij met veel enthousiasme en bevlogenheid les aan kinderen en volwassenen. Sinds kort doet hij dit vanuit zijn prachtige nieuwe Dojo aan de Vierde Broekdijk in Aalten.

Tijdens de workshop is er voor ouders de gelegenheid een kopje koffie of thee te drinken en samen ervaringen uit te wisselen.

Aanmelden via twente-achterhoek@pharosnl.nl.

Graag met vermelding van:

De naam van je kind(eren) en leeftijd. Er is een maximaal aantal deelnemers, dus meld je snel aan. Uiterlijk inschrijfdatum 20 november.

Hopelijk tot 27 november!

Hartelijke groeten,

Het Pharos team Twente /Achterhoek