Workshops Theater(sport) voor BO op 14 april 2019 – VOL

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
zondag 14 april 2019
10:00 - 12:00 uur

Locatie
Basisschool de Tweesprong lokatie Duivenkamp

Categorieën


Update: deze workshop zit VOL

Op 14 april 2019 organiseren we een inspirerende workshop Theater(sport) voor hoogbegaafde leerlingen van de Basisschool (ochtend van 10:00 – 12:00 uur) (VO in de middag van 12:30 – 14:30 uur

Wat gaan we doen:

Samen theater maken! Daarvoor wordt gebruik gemaakt van onderdelen uit de theatersport en bewegingstheater. De kinderen krijgen de gelegenheid om in een veilige omgeving met elkaar samen iets moois te creëren. Ervaring is niet nodig, lol en plezier staan voorop. In principe wordt er niet met teksten gewerkt. In overleg met de groep wordt afgesproken of de kinderen aan het eind van de workshop een korte presentatie willen geven aan de ouders. Maar dit hoeft uiteraard niet.

Deze workshop wordt verzorgd voor Wanda Meijer van “WanOrde Theater Therapie & Coaching”. Zij heeft ervaring met hoogbegaafde kinderen en geeft naast workshops ook Dramatherapie voor kinderen, Coaching en Equine-Coaching (coaching met paarden).

     

Kosten: 5 euro voor leden en 10 euro voor niet leden

Graag aanmelden voor 7 april 2019 op: utrecht-gooi-eemland@pharosnl.nl onder vermelding van naam, lidnummer, regio, leeftijd en mobiele nummer.

Georganiseerd door Pharos regio Utrecht-Gooi-Eemland

 

.