Festival van Talent 24 maart 2018

Op 24 maart 2018 wordt het jaarlijks terugkerende Festival van Talent georganiseerd op het Eckart College in Eindhoven. Veel organisaties die zich bezighouden met hoogbegaafdheid zullen weer aanwezig zijn met kraampjes, lezingen en inloopactiviteiten op het Eckart College in Eindhoven. En wij zijn er als Pharos natuurlijk ook weer bij!
Wij zijn aanwezig in een lokaal met spelletjes en een – nog nader te bepalen – activiteit voor kinderen. Terwijl de kinderen zich vermaken, kunnen ouders bij ons en elkaar hun verhaal kwijt en ontdekken wat Pharos voor hun kinderen én voor hen kan doen. We hebben nu eenmaal veel ontzettend gezellige, maar vooral ook begripvolle leden, waar ouders zich gehoord voelen.

In het Pharos-lokaal willen we goed vertegenwoordigd zijn, zodat ouders meteen weten dat ze bij ons terecht kunnen voor een luisterend oor, herkenning en wellicht wat adviezen. Daarom doen wij een beroep op u; bent u in de gelegenheid om een deel van de dag (tussen 10.00 uur en 17.00 uur) in ons lokaal ouders te woord te staan? Dan héél graag!

En als u eventueel wat eerder kunt komen om mee op te bouwen, of wat later kunt blijven om mee op te ruimen, zijn wij daar natuurlijk heel blij mee! Laat ons weten wanneer u in het lokaal aanwezig wilt en kunt zijn via werkgroep.onderwijs@pharosnl.nu.

Ik hoop dat we op 24 maart 2018 met een grote groep Pharos-ouders in het lokaal aanwezig kunnen zijn en u daar – als bezoeker of meewerkende ouder – te ontmoeten!

Miriam Gianotten – werkgroep onderwijs