Inschrijven

Eindelijk mogen we weer versoepelen en kunnen onze kinderen elkaar op de Pharos kampen weer ontmoeten:  De inschrijving voor de kampen zijn weer geopend! 
Als vorig jaar is de kamplocatie wederom voorzien bij de scouting Uitgeest: zelf slaapspullen meenemen dus! Om naar het inschrijfformulier te gaan, https://forms.gle/kC2pzAzTtsudwNaG6 (of de link even kopieren en in de adresbalk plakken)

Het BO (basisonderwijs) kamp is op 26-27 maart en het VO (voortgezet onderwijs) kamp: 2-3 april. Opgeven voor het BO kamp kan tot 11 maart. Opgeven voor het VO kamp kan tot 18 maart). Wij willen u meegeven dat het aanmelden niet “met een schaartje is te knippen”: als uw 10 of 11-jarige al op het VO zit en liever deelneemt aan het BO kamp, is dat voor uw kind het beste en voegen wij ons daarnaar. Op het BO kamp slapen de kinderen tot en met 10 jaar met toezicht op de slaapzaal. Voor de oudere kinderen wordt dit (soms, niet altijd) losgelaten.

Om de kampen door te kunnen laten gaan hebben we voldoende begeleiders nodig voor de VO en de BO kampen. Zonder begeleiders kan het kamp geen doorgang vinden. Aanmelden als begeleider kan ook via het inschrijfformulier . 
Uiterlijk 18 maart (voor BO kamp) resp. 25 maart (voor VO kamp) ontvangt u van ons nadere informatie.Wij kijken er naar uit om jullie weer te zien.