Kamp in september

Dag allemaal,

PHAROS-kamp 12 en 13 september: it giet oan!

We willen de kinderen de gelegenheid geven om elkaar weer te zien en met elkaar te kunnen spelen op de vertrouwde locatie. Het kamp zal vanwege corona echter anders van opzet zijn; we gaan ditmaal over naar dagkampen en iedereen slaapt gewoon thuis.

Kijkend naar de voor ons beschikbare ruimtes hebben we de volgende keuzes kunnen maken:

  • Voor kinderen die op de basisschool zitten, kunnen we de zaterdag en zondag aanbieden. Dat betekent dat ze kunnen kiezen voor
  • Zaterdag – start rond 10:30, eindtijd is o.a. afhankelijk van de leeftijd, maar wel na de avondmaaltijd
  • Zondag  – start rond 10:30, eindtijd is o.a. afhankelijk van de leeftijd, maar wel na de avondmaaltijd
  • Zaterdag én zondag – beide dagen zoals hierboven beschreven, slapen gebeurt thuis
  • Voor kinderen die op de middelbare school zitten, kunnen we alleen de zaterdag aanbieden. Start zal ook rond 10:30 uur zijn, eindtijd is nog onbekend, maar zeker na de avondmaaltijd.

De kosten voor dit kamp zijn € 17,50 per dag per kind.

Nadere invulling en details hangen onder andere af van het aantal inschrijvingen en deze sturen we dus als de inschrijving is afgelopen.

Graag horen we of uw kind ook weer naar het Pharoskamp zal komen.

Inschrijven kan vanaf nu via deze link: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSd5760vYx_6j9gxCAU-CSbPhqqcD0RnJueoNIbr0zZhCfUMdQ/viewform?vc=0&c=0&w=1&flr=0

U kunt uw kind(eren) tot uiterlijk zondag 30 augustus inschrijven. Uiterlijk zaterdag 5 september hoort u of we uw kind ook hebben kunnen plaatsen.

Hopelijk tot 12 of 13 september!

De organisatie