Lezing “Ik ben OK, jij bent OK” door Hetty Jansen

Beste leden en andere belangstellenden,

Op dinsdagavond 20 maart zal Hetty Jansen een interessante lezing verzorgen over effectieve communicatie.

Hetty Jansen-Verhagen, stressconsultant, PCM-trainer, personal coach en moeder van een hoogbegaafde zoon van 28 jaar, begeleidt onder meer ouders, scholen en hoogbegaafde kinderen.

Doel: ieder kind optimaal begeleiden vanuit het principe “ik ben OK en jij bent OK”, waardoor relaties verbeteren, resultaten optimaal worden en er weer plezier kan zijn. Dit alles vanuit het Process Communication Model.

Hetty spreekt als professional, maar ook als ervaringsdeskundige. Er zal een stukje theorie (PCM model) behandelt worden, maar je zult ook praktische handvatten krijgen en vanzelfsprekend is er ook ruimte voor vragen.

Het beloofd dus een effectieve avond te worden!

flyer Pharos regio Tilburg_Den Bosch 2017

De avond begint om 19.30 uur (inloop vanaf 19.15 uur) en duurt tot ongeveer 22.30 uur.
Uiteraard wordt voor koffie en thee gezorgd.

De avond zal plaatsvinden bij Athena onderwijs, Johan de Wittstraat 11, 5151 CK in Drunen.

De kosten voor de lezing zijn €4,50 voor leden en €7,50 voor niet leden.
(Leden hebben voorrang op niet leden)

Aanmelden kan via tilburg@pharosnl.nl o.v.v. naam, aantal personen en (evt.) lidnummer. Aanmelden kan tot en met 13 maart 2018.

Hartelijke groet,
Bestuur Pharos Tilburg

N.B. Bij Pharos-activiteiten kunnen foto’s gemaakt worden voor artikelen in Signaal of op Facebook. Wij gaan natuurlijk uiterst zorgvuldig om met foto’s waar personen op staan. Mocht u bezwaar hebben tegen het publiceren van foto’s waar u of uw kinderen op staan, vragen wij u dat aan ons door te geven voordat de betreffende activiteit plaatsvindt.

Bij voorbaat dank.