Mini-festival over Ruimte & Hoogbegaafdheid 10 maart 2018

 

Ons eerste mini-festival over ruimte en hoogbegaafdheid! Dankzij de bijdrage van 18 deelnemende organisaties staat er een prachtig divers en dynamisch programma. We hebben er ontzettend veel zin in en hopen op jullie komst! Dit event is ook een goede gelegenheid voor ouders, docenten en hb-professionals om met elkaar kennis te maken en om informatie en ervaringen uit te wisselen.

Mapping Space editie #1
Mini-festival over 
RUIMTE & HOOGBEGAAFDHEID

Zaterdag 10 maart 2018
12.00 – 17.00 uur
OBA Bijlmerplein 393, Amsterdam
Gratis toegang


Ruimte kan gaan over het heelal, de planeten en sterrenstelsels. Maar ruimte kan ook gaan over de ruimte om te ontdekken, te creëren, over rust en vrijheid.

Dit mini-festival verbindt en informeert op een vernieuwende manier. Zowel het publiek als de workshopgevers zijn onderdeel van Mapping Space. Doe de hele middag mee aan leuke workshops. Bezoek de fictieve ruimtestations en breng een stukje ruimte in kaart! Jong en oud, iedereen kan meedoen. Je input wordt direct verwerkt in een interactieve audiovisuele kunstinstallatie die in real-time ter plekke ontstaat in de centrale hal van de bibliotheek. Kun je er niet bij zijn die middag? Kijk dan online mee via de livestream op www.mappingspace.org.

Aanmelden

De workshops en presentaties worden meerdere keren gegeven tussen 12.00 en 17.00 uur. Sommige zijn doorlopend. Je hoeft je nergens voor in te schrijven, maar we vinden het fijn om te weten of je komt. RSVP: info@hb020.nl.

Voor meer informatie en het programma: http://www.hb020.nl/