september 2020, oudergroep IQwise

In september 2020 start een nieuw aanbod vanuit IQwise: een oudergroep voor ouders/ opvoeders van hoogbegaafde kinderen.

Onder begeleiding van twee groepsbegeleiders gaan maximaal tien duo’s (ouders en/ of opvoeders van hoogbegaafde kinderen) met elkaar in gesprek, gedurende tien bijeenkomsten van anderhalf tot twee uur.
Doel is om onderlinge steun en advies te krijgen ten aanzien van de moeilijkheden en uitdagingen waar ouders van hoogbegaafde kinderen voor kunnen komen te staan. Hierdoor zult u beter in staat zijn uw kind te begeleiden bij onder andere de vorming van het zelfbeeld en de emotionele ontwikkeling. De groepstrainers zijn aanwezig om het groepsproces te begeleiden. Zij hebben ervaring met ouderschap en het opvoeden van hoogbegaafde kinderen.

Als basis dient het boek ’A Parent’s Guide to Gifted Children’, door James T. Webb et al.

Locatie: hotel Best Western Plus Groningen Plaza
Kosten: kosten voor deelname aan de tien bijeenkomsten bedragen €350,- per duo, inclusief koffie/ thee voor beide deelnemers en een exemplaar van het boek ’A Parent’s Guide to Gifted Children’, door James T. Webb et al (u kunt eventueel ook kiezen voor de Nederlandse vertaling ’De begeleiding van hoogbegaafde kinderen’).

Aanmelden via de website van IQwise

Welkom op ons prikbord

Op dit prikbord staan berichten van activiteiten en andere informatie die van derden komen. Deze activiteiten worden niet door Pharos aangeboden maar doorgegeven. Zo heb je als websitebezoeker een idee van wat er nog meer wordt georganiseerd. Je kan aan deze informatie geen rechten ontlenen.