Welkom bij regio Friesland

De regio Friesland is een actieve regio en organiseert veel activiteiten voor zowel ouders en kinderen. Ouders zijn o.a. van harte welkom bij de oudercontactavonden en lezingen.Voor kinderen in de basisschoolleeftijd en jongeren worden ook diverse activiteiten op touw gezet. Inmiddels traditie geworden, is het jaarlijkse weekend (vrijdag tot zondagmiddag) in de herfst op Ameland. Aan het eind van de winter gaan we voor een kort weekend naar Appelscha. De familiedag is er voor het hele gezin en ook de jongeren in het voortgezet onderwijs zijn welkom op een jongerenweekend. Nieuwe ideeën zijn altijd welkom en we horen dan ook graag van je! Stuur een mailtje naar friesland@pharosnl.nl

Houdt onze agenda in de gaten voor komende activiteiten. Het zijn mooie gelegenheden om contacten weer aan te halen en ook nieuwe leden te begroeten.
Ook leden uit andere Pharos regio’s zijn van harte welkom bij de activiteiten.

Wie doet wat in Friesland?

Stuurgroepleden:Activiteiten:
Anke Haringsma/Tessa FennemaOudercontactavonden
Karel Jansen/Bert MoltmakerKinderactiviteiten&jeugdweekenden
Karel JansenJongerenweekenden
Anke HaringsmaLezingen

Activiteiten Friesland

Pharos Friesland Contactavond.

Donderdagavond 1 oktober a.s. is er weer een oudercontactavond. Dit maal in Franeker.

Wil je erbij zijn? Er is nog plek. Meld je even aan via friesland@pharosnl.nl

UITNODIGING KAMP AMELAND VOOR JONGEREN OP HET VOORTGEZET ONDERWIJS GEORGANISEERD DOOR PHAROS FRIESLAND.

Zit je op het voortgezet onderwijs en lijkt je het leuk om met een stel jongeren een weekend op Ameland te verblijven? Meld je dan aan voor Kamp Ameland VO.

 

Op zaterdagochtend 24 oktober vertrekken we met de boot naar Ameland om daar te logeren in Groepsaccommodatie De Vrije Wil. Dit jaar zal het kamp maar 1 nacht zijn en varen we op zondagmiddag 25 oktober weer terug naar het vaste land. 

Al jaren wordt hier ieder najaar door Pharos Friesland een kamp georganiseerd. Het zal dan ook voor velen geen onbekende plek zijn.Het belooft dan zeker ook weer een gezellig weekend te worden.  

Dit kamp wordt  georganiseerd onder voorbehoud van maatregelen die verscherpt kunnen worden door het RIVM in verband met Corona.

 

Kosten € 47,50 per persoon.

 

Dus pak je rugzak en geef je snel op via de mail: friesland@pharosnl.nl

PHAROS FRIESLAND FAMILIEDAG

WANNEER: ZATERDAG 10 OKTOBER A.S.

WAAR: DUINENZATHE APPELSCHA

VERDERE INFORMATIE VOLGT!!