Welkom bij regio Friesland

De regio Friesland is een actieve regio en organiseert veel activiteiten voor zowel ouders en kinderen. Ouders zijn o.a. van harte welkom bij de oudercontactavonden en lezingen.Voor kinderen in de basisschoolleeftijd en jongeren worden ook diverse activiteiten op touw gezet. Inmiddels traditie geworden, is het jaarlijkse weekend (vrijdag tot zondagmiddag) in de herfst op Ameland. Aan het eind van de winter gaan we voor een kort weekend naar Appelscha. De familiedag is er voor het hele gezin en ook de jongeren in het voortgezet onderwijs zijn welkom op een jongerenweekend. Nieuwe ideeën zijn altijd welkom en we horen dan ook graag van je! Stuur een mailtje naar friesland@pharosnl.nl

Houdt onze agenda in de gaten voor komende activiteiten. Het zijn mooie gelegenheden om contacten weer aan te halen en ook nieuwe leden te begroeten.
Ook leden uit andere Pharos regio’s zijn van harte welkom bij de activiteiten.

Kamp Appelscha en kamp Schier

Onze kampen van 2022 zitten er op en wij kunnen met veel plezier terugkijken op twee succesvolle kampen.
Op kamp Appelscha hebben we bekenden, maar zeker ook nieuwe mensen mogen ontmoeten. En dat het goed in de smaak valt, zagen we bij de opkomst van kamp Schier: veel kinderen zijn beide keren mee geweest. Voorheen gingen wij naar Ameland, maar onze mooie vertrouwde locatie is helaas verbouwd tot appartementen. Wij waren genoodzaakt uit te wijken en kwamen terecht op Schiermonnikoog! Wij hebben mogen concluderen dat de locatie niet essentieel is voor een leuk weekend, want ook op dit eiland was het gezellig vertoeven.

Aankomend jaar gaan we de kampen wederom organiseren. Datum en locatie zullen, wanneer bekend, hier vermeld worden. Wil je ook mee of heb je vragen? Schroom niet en mail ons.