Welkom bij regio Friesland

De regio Friesland is een actieve regio en organiseert veel activiteiten voor zowel ouders en kinderen. Ouders zijn o.a. van harte welkom bij de oudercontactavonden en lezingen.Voor kinderen in de basisschoolleeftijd en jongeren worden ook diverse activiteiten op touw gezet. Inmiddels traditie geworden, is het jaarlijkse weekend (vrijdag tot zondagmiddag) in de herfst op Ameland. Aan het eind van de winter gaan we voor een kort weekend naar Appelscha. De familiedag is er voor het hele gezin en ook de jongeren in het voortgezet onderwijs zijn welkom op een jongerenweekend. Nieuwe ideeën zijn altijd welkom en we horen dan ook graag van je! Stuur een mailtje naar friesland@pharosnl.nl

Houdt onze agenda in de gaten voor komende activiteiten. Het zijn mooie gelegenheden om contacten weer aan te halen en ook nieuwe leden te begroeten.
Ook leden uit andere Pharos regio’s zijn van harte welkom bij de activiteiten.

Wie doet wat in Friesland?

Stuurgroepleden: Activiteiten:
Stefan Spekreijse/Tessa Fennema Oudercontactavonden
Anke Haringsma/Tessa Fennema Kinderactiviteiten&jeugdweekenden
Klaas Leendert Leijendekker/Stefan Spekreijse Jongerenweekenden
Stefan Spekreijse Lezingen

Activiteiten Friesland

UITNODIGING: VOOR EEN PHAROS FRIESLAND KINDERACTIVITEIT
SCHAAKWORKSHOP

Plaats: Molkwerum
Datum : zaterdag 16 februari 2019
Tijd: 09.30 – 12.00 uur voor beginners (kennismaking met schaken)
13:00 – 15:30 uur voor meer gevorderden
Eigen bijdrage: 10 euro pp
Voor: 7 tot 17 jaar

De eerste activiteit voor 2019 is weer gepland!!!
Pharos Friesland nodigt jullie uit voor een schaakworkshop onder leiding van Nederlandse FIDE grootmeester, International Master (IM) en in 2012 Nederlands kampioen Tea Lanchava. Zij gaat speciaal voor ons een workshop houden, waarbij iedereen is uitgenodigd!


Voor meer informatie over Tea Lanchava kun je naar Wikipedia gaan: http://nl.wikipedia.org/wiki/Tea_Lanchava

De workshop wordt gehouden voor schakers van alle niveaus.
Om aansluiting te houden in de groep houden we de voor beginners, diegene die kennis willen maken met het schaken de workshop in de ochtend van 09:30 tot 12:00 uur.
Voor de meer gevorderde schaker, diegene die wel eens een potje schaak spelen wordt een workshop in de middag gegeven van 13:00 tot 15:30 uur.

Er is beperkt plaats in de workshops, maximaal kunnen we 10 kinderen per workshop plaatsen. Inschrijving gaat op volgorde van binnengekomen aanmelding via mail van pharos (friesland@pharosnl.nl)

De dag is bedoeld voor jullie, de jeugd, maar jullie ouders zijn ook uitgenodigd om onder het genot van een kop koffie en/of frisdrank bij te praten en te kijken naar jullie workshop.
De eigen bijdrage zoals hierboven benoemd is een tegemoetkoming in de kosten, Er is drinken te verkrijgen in het wijkgebouw tegen een geringe vergoeding.

We kijken ernaar uit jullie allemaal weer te zien. Natuurlijk zijn nieuwe leden ook van harte uitgenodigd. Belangrijk is je tijdig op te geven, want ‘vol is vol’; geef daarbij graag aan: -je naam, leeftijd, naam/namen ouders (als ze blijven), lidnummer Pharos, en of je beginner of gevorderde bent.
Voor vragen en/of aanmeldingen kun je contact opnemen via de mail friesland@pharosnl.nl