Welkom bij regio Friesland

De regio Friesland is een actieve regio en organiseert veel activiteiten voor zowel ouders en kinderen. Ouders zijn o.a. van harte welkom bij de oudercontactavonden en lezingen.Voor kinderen in de basisschoolleeftijd en jongeren worden ook diverse activiteiten op touw gezet. Inmiddels traditie geworden, is het jaarlijkse weekend (vrijdag tot zondagmiddag) in de herfst op Ameland. Aan het eind van de winter gaan we voor een kort weekend naar Appelscha. De familiedag is er voor het hele gezin en ook de jongeren in het voortgezet onderwijs zijn welkom op een jongerenweekend. Nieuwe ideeën zijn altijd welkom en we horen dan ook graag van je! Stuur een mailtje naar friesland@pharosnl.nl

Houdt onze agenda in de gaten voor komende activiteiten. Het zijn mooie gelegenheden om contacten weer aan te halen en ook nieuwe leden te begroeten.
Ook leden uit andere Pharos regio’s zijn van harte welkom bij de activiteiten.

Wie doet wat in Friesland?

Stuurgroepleden:Activiteiten:
Anke Visser/Tessa FennemaOudercontactavonden
Bert MoltmakerKinderactiviteiten&jeugdweekenden
Karel Jansen/Enrico ChinJongerenweekenden
Anke VisserLezingen

Activiteiten Friesland

 

UITNODIGING voor een online – oudercontactavond

Binnenkort volgt hier de uitnodiging voor een online contact avond.

Deze avonden staan veelal in het teken van dat ouders met elkaar in gesprek komen over hoogbegaafdheid. Deze tijd brengt wellicht nieuwe en andere ontwikkelingen teweeg of juist bijzondere meer-waarden die aan het licht komen. Ook daarover willen we met elkaar van gedachten wisselen. Door het uitwisselen van de aanpak over hoogbegaafdheid kunnen we elkaar ondersteunen en ervaringen uitwisselen.

Een ouder contactavond is speciaal voor ouders die net in aanraking komen met hoogbegaafd. Ook ouders die hiermee al langer bekend zijn, maar graag willen sparren zijn welkom.

Binnenkort wordt er weer een Oudercontactavond (OCA) gepland.

Graag even aanmelden via friesland@pharosnl.nl

Een link t.b.v. deelname wordt u dan per mail verzonden. Aan deze avond zijn geen kostenverbonden.