Welkom bij de regio Nijmegen

Welkom op de regionale website van Pharos Nijmegen.
Pharos Nijmegen is er voor het hele gezin van jong tot oud!

Ongeveer één keer per zes weken hebben wij van 14:00 tot 17:00 uur een inloopzondag bij Campus Grave West.
Tijdens deze inloopmiddagen organiseren wij regelmatig leuke activiteiten voor de kinderen.
Daarnaast zijn er veel spellen waarmee de kinderen kunnen spelen en die gehuurd kunnen worden.
En natuurlijk is er op het schoolplein voldoende ruimte om lekker samen buiten te spelen in de ontdektuinen. Kleren mee die vies mogen worden dus!

De ouders schuiven vaak aan bij het vrijblijvende kringgesprek waarin ervaringen worden gedeeld. Verder wordt er ook af en toe een gastspreker uitgenodigd. Rond half vijf ruimen we gezamenlijk op.

Een aantal keer per jaar organiseren we een gezamenlijk uitje.

Houd dus onze agenda goed in de gaten en meld je aan via het secretariaat (nijmegen@pharosnl.nl). Nog geen lid? Kom vrijblijvend een keer op onze inloopmiddag, jullie zijn van harte welkom. Kijk voor de data hieronder op de site en meld je aan bij het secretariaat, nijmegen@pharosnl.nl.

Pharos Nijmegen heeft nu ook een eigen facebookpagina

Nieuwsbrief Pharos – Regio Nijmegen

Ongeveer eens per 4 tot 6 weken brengen we in onze regio een nieuwsbrief uit waarin we terugkijken op de afgelopen inloopactiviteit, vooruitblikken op de komende activiteiten, en ander regio nieuws brengen. Vanaf nu zullen we deze nieuwsbrief ook publiceren op de website. Wil je de nieuwsbrief graag per e-mail ontvangen, stuur dan een bericht aan nijmegen@pharosnl.nl.

Klik op de link om de reeds verschenen nieuwsbrieven te bekijken:

Vrijwilligers gezocht !

Om de activiteiten van onze regio te kunnen blijven organiseren zijn we dringend op zoek naar nieuwe vrijwilligers. Je hulp is hierbij op verschillende vlakken welkom, waaronder:

  • Inloop-vrijwilligers: ongeveer 6 tot 8 keer per jaar meehelpen bij het klaarzetten van de materialen, verzorgen van consumpties en ontvangen van bezoekers tijdens de inloopactiviteiten. We zoeken voldoende ouders om te zorgen dat er per inloop ten minste 4 vrijwilligers aanwezig kunnen zijn. Je hoeft zelf dus niet per sé bij alle activiteiten aanwezig te zijn, als je maar met enige regelmaat aanwezig kunt zijn.
  • Penningmeester: jaarlijks verwerken van regiobijdrage en uitgaven in jaarverslag, plus afhandeling van declaraties per inloop (6 tot 8 keer per jaar uurtje werk).

Bij interesse of voor meer informatie kun je contact opnemen met nijmegen@pharosnl.nl