Welkom bij regio Eindhoven

Welkom op de regionale website van Pharos Eindhoven.

Team Pharos Eindhoven bestaat op dit moment uit één vrijwilliger (Martine) die haar best doet interessante activiteiten aan te bieden voor leden van Pharos, volwassenen en kinderen, in deze regio.

We houden regelmatig een spellen-/ inloopmiddag. Er zijn dan verschillende spellen en  bouwmaterialen (laQ en TomTecT) aanwezig. De ouders kunnen ondertussen ervaringen uitwisselen.  Er zijn altijd mensen met ervaring aanwezig. Deze middagen zijn ook toegankelijk voor ouders en kinderen die graag eerst een keer komen meedoen voordat ze eventueel lid worden van Pharos. Je kunt je voor deze spellenmiddagen aanmelden via eindhoven@pharosnl.nl

Daarnaast hebben we een gevarieerd en wisselend aanbod van activiteiten: activiteiten die geschikt zijn voor het hele gezin, activiteiten voor kinderen en speciale volwassenen activiteiten (voor ouders en andere belangstellenden).

Helaas lukt het de laatste tijd niet goed om activiteiten te organiseren wegens een gebrek aan hulp. We zijn op zoek naar nieuwe vrijwilligers!
Wil je ons helpen of informatie hebben over wat het inhoudt stuur dan een mail naar eindhoven@pharosnl.nl.

Algemene informatie

Voor al de activiteiten moet je je aanmelden via eindhoven@pharosnl.nl. Een week tot een paar dagen van te voren ontvang je dan een herinneringsmail met daarin de adresgegevens van de activiteit.

In een aanmelding graag vermelden:
– het lidnummer
– het aantal volwassenen en aantal kinderen dat meekomt

Meld je op tijd aan:
– bij de activiteiten staat soms soms een datum waarvoor je je moet hebben aangemeld, zodat wij op tijd voor het juiste aantal personen kunnen reserveren. Als wij voor te veel personen reserveren, maken we onnodige kosten, wat zonde is van ons budget.
– sommige activiteiten hebben een maximum aantal deelnemers.
– Als we te weinig inschrijvingen hebben een paar dagen van te voren, wordt een activiteit gecanceled.

Wacht dus niet met aanmelden tot de dag voor de activiteit!