Welkom bij de regio Twente-Achterhoek

De regio Twente-Achterhoek is sinds kort begonnen met een (her)start van activiteiten. Goswin, William, Yvonne, Judith en Mineke zijn de drijvende kracht achter de regio.

Om toch iets te doen in deze tijd, organiseren we Koffieproat, een online bijeenkomst voor ouders uit onze regio. Hier willen wij jullie dan ook van harte voor uitnodigen om ideeën, hindernissen, tips en alles wat ons bezighoudt met de ontwikkeling van onze lieve kinderen met elkaar te delen. Zodat we inspiratie op kunnen doen, hulp kunnen vragen en met gelijkgestemden in contact kunnen komen.

Graag hadden wij dit persoonlijk gedaan onder het genot van een hapje en drankje met leuke activiteiten voor de kinderen.
Het is even niet anders, maar gelukkig is er deze mogelijkheid en het hapje en drankje kunnen we natuurlijk ook zelf thuis organiseren. Zo kunnen we toch met elkaar in gesprek over alles wat ons bezighoudt/ in de zoektocht een hoogbegaafd kind zo goed mogelijk te begeleiden.
Het doel van de meeting is om tips/ideeën/hindernissen over onderstaande onderwerpen met elkaar te delen via zoom in kleine roulerende groepen (alleen voor ouders);
 Ervaringen, problemen en oplossingen op school
 Tips over leuke activiteiten, sporten en speelgoed/ boeken
 Ideeën of ervaringen m.b.t. hulpverlening en therapieën
 Waar wordt jouw kind blij van en waar loopt hij/zij juist tegenaan
 Waar lopen we zelf tegenaan of zijn we tegenaan gelopen en hoe is het
gekomen dat het nu geen probleem meer is.
 Alles wat ons verder bezighoudt
 Ideeën voor leuke activiteiten voor kinderen tijdens de Pharos
bijeenkomsten

Bovenstaande ideeën zijn maar een aantal voorbeelden. Wellicht heb je zelf nog andere onderwerpen wat je graag wil delen, die zijn uiteraard welkom!
Wij sturen je dan een uitnodiging om deel te nemen aan de online meeting. Het enige wat je zelf hoeft te doen; zorgen voor een lekker hapje en drankje!
Als je lid bent van Pharos krijg je een uitnodiging via de mail. Ben je nog geen lid, maar wil je toch graag een keer aansluiten? Mail ons dan op twente-achterhoek@pharosnl.nl en we sturen je de link.
Zodra het weer kan, ontmoeten wij jullie graag persoonlijk met jullie kinderen. Wij kijken daar erg naar uit, want we hebben al een aantal geweldige ideeën om te gaan doen met de kinderen.

Hartelijke groeten,
Pharos regioteam Twente – Achterhoek