Welkom bij de regio Utrecht-Gooi-Eemland

Welkom bij de regio Utrecht-Gooi-Eemland.

In september 2016 is er een nieuw regio bestuur gevormd met hulp van Lydia Bosman (landelijk bestuur). Met een groep enthousiaste vrouwen willen we de regio weer actief maken: Milou van Rooij – de Vries (penningmeester), Eugenie Boon en Nathalie Massee.

Voor het organiseren van activiteiten worden we geholpen door onder andere Anouschka Hin, Inge Spoor en Danielle Willems.

We zijn ons nu met name aan het richten op: lezingen en kinderactiviteiten. Mocht je nog een idee hebben, neem dan gerust contact met ons op. Wil je zelf ook actief worden in deze regio, dan ben je zeker welkom om ons team te komen versterken. Dit kan in het regiobestuur, maar ook voor een specifieke activiteit. Stuur ons gerust een bericht via: utrecht-gooi-eemland@pharosnl.nl.

De regio Pharos Utrecht/Gooi-Eemland heeft een besloten Facebookgroep. Deze besloten groep is voor leden van Pharos, die in de regio Utrecht/Gooi-Eemland wonen. Of voor mensen die (nog) geen Pharoslid zijn, maar wel graag op de hoogte gehouden worden van de activiteiten van Pharos in deze regio, informatie willen delen over hoogbegaafdheid, vragen willen stellen of ervaringen willen delen.