Spelletjesmiddag Houten

Spellenmiddagen in Houten 

Hou je van spelletjes zet dan de volgende data in je agenda: 4 november 2022, 9 december 2022 en 13 januari 2023 van 15.00 tot 17.00 uur.

Samen met andere (hoog)begaafde kinderen kun je jouw favoriete spel spelen of juist leuke nieuwe spellen ontdekken. Wij zorgen ervoor dat er voldoende keuze is voor zowel bord- als kaartspellen. Die met twee of juist met meer kinderen gespeeld kunnen worden. Denk hierbij aan schaken, Carcassonne, Ticket to Ride of Machi Koro. Maar je mag natuurlijk ook een eigen spel meenemen. 

De spelletjesmiddagen vinden plaats in Houten. De exacte locatie zal later bekend worden gemaakt. 

Wij stellen het op prijs als ouders bij de eerste deelname in de buurt kunnen blijven en mocht je één van de data mee willen begeleiden dan horen wij dat graag.

Aanmelden voor de spelletjesmiddag van 4 november graag op: https://forms.gle/R6Exi47H9CPLSfEn6

aanmelden voor 9 december kan op : https://forms.gle/cZw4vvyhHyJBagXp7

Deelname is voorlopig kosteloos.

Welkom bij de regio Utrecht / Gooi-Eemland

Het regiobestuur Pharos Utrecht/ Gooi-Eemland is te bereiken via Arwen Kronemeijer-van Lopik (regio contactpersoon). Verder bestaat het bestuur uit Margriet van Rijssen en Ingrid van Batenburg.

We organiseren lezingen, workshops en (kinder-)activiteiten. We worden hierbij geholpen door onder andere Pharos-leden uit de regio.

We zijn nog steeds op zoek naar nieuwe bestuursleden (M/V). Denk aan het bedenken en organiseren van leuke activiteiten voor de kinderen, zodat zij zich vrij kunnen bewegen tussen alle andere hoogbegaafde kinderen en zich geen uitzondering hoeven te voelen.

Ook informatieve momenten, lezingen bijvoorbeeld, voor ouders organiseren of een samenzijn met andere ouders om herkenning te ervaren, ervaringen te delen en van elkaar te leren is mogelijk.

Wil je lid worden van het regiobestuur, dan horen we dit graag. Wil je alleen een handje helpen bij het organiseren van activiteiten, laat dit dan ook even weten. Iedereen is welkom. Aanmelden kan via utrecht-gooi-eemland@pharosnl.nl

De regio Pharos Utrecht/Gooi-Eemland heeft verder een besloten Facebookgroep. Deze besloten groep is voor leden van Pharos, die in de regio Utrecht/Gooi-Eemland wonen. Of voor mensen die (nog) geen Pharoslid zijn, maar wel graag op de hoogte gehouden worden van de activiteiten van Pharos in deze regio, informatie willen delen over hoogbegaafdheid, vragen willen stellen of ervaringen willen delen.

Hartelijke groet,

Pharos regio Utrecht/Gooi- en Eemland