Signaal 57

Het thema is mis- en dubbeldiagnoses. Onze redactieleden Marianne Rietveld, Milou van Rooij – de Vries en Femke Hovinga schrijven hierover, elk vanuit hun veld van expertise. De 10 tips bij thuiszitten van Ilse Reijgwart sluit hierbij mooi aan.

We hebben een paar mooie bijdragen van leden! En daar zijn we heel blij mee.
Felice Manshanden vertelt over jezelf zijn. Wat is dat nu eigenlijk, jezelf zijn? Hoe word je jezelf? Staat nu wel zo vast wie we zijn?
Eward Moerman schrijft voor Signaal over een mooi initiatief in Rotterdam. Dit keer deel 1, hoe het allemaal begon.
Sandra Vrijsen schrijft heel openhartig over het verhaal van haar zoon en hoe passend onderwijs hier faalde. Dit keer het eerste deel van 2 delen.
En Daphne Dekker stuurde ons haar gedicht ‘Wijzer’.
Dank jullie allemaal voor jullie bijdrage!

Bij de jeugdredactie vertelt Sarah over haar hobby klimmen. Wat komt daar bij kijken? Hoe helpt het je grenzen te verleggen?
Lucas zorgt voor de vrolijke noot met zijn stripje.
En onze reizende reporters Lars en Nick nemen ons weer mee op hun wereldreis, dit keer over China en Vietnam. Hun ouders vertellen iets over: hoe doe je dat nou, op wereldreis met kinderen. Volg hen op www.hekiepower.nl!

De redactie wenst je veel leesplezier en natuurlijk een heel fijne zomervakantie!

De volgende uiterste inzenddatum is 1 oktober 2018. Heb je een bijdrage voor ons? Dat kan zijn in de vorm van een ervaringsverhaal al dan niet anoniem, een gedicht, een informatief stuk vanuit je expertise en/of ervaring. We horen heel graag van je! En ook van kinderen en jongeren. Iedere vorm van bijdrage van hen is van harte welkom; een verslag van de vakantie, een stuk over een hobby, goed boek, spectaculair of gewoon interessant uitje, een overpeinzing, een interview met de juf of opa of de buren, een tekening of schilderij, een gedicht, of vertel over je favoriete game, app of website!

Het thema voor de volgende keer is nogmaals mis-en dubbeldiagnoses. Maar andere bijdragen zijn ook meer dan welkom.

Stuur je bijdrage naar signaal.redactie@pharosnl.nu