Signaal 58

In deze Signaal

Het thema is wederom mis- en dubbeldiagnoses. Marianne Rietveld schrijft een brief aan iedereen die met hoogbegaafde kinderen te maken heeft. De brief kun je hier downloaden. Femke Hovinga schrijft over James T. Webb en Milou de Rooij- de Vries schrijft over auditieve verwerkingsproblemen. Ilse Reijgwart zet de zin en onzin van maakwerk op een rijtje.

Eward Moerman schrijft het tweede deel over een mooi initiatief in Rotterdam.
Sandra Vrijsen schrijft verder in het tweede deel over het verhaal van haar zoon en hoe passend onderwijs hier faalde.
Dank jullie allemaal weer voor jullie bijdrage!

Bij de jeugdredactie vertelt Sarah over de YouTuber MeisjeDjamila. Wie is zij?
Lucas beschrijft een dag bij Intermezzo, de plusklas waar hij naar toegaat. Hij besluit met een interview met de 2 docenten.
Josephine Weisscher schrijft over haar sport schermen, één van de oudste sporten ter wereld!
Onze reizende reporters Lars en Nick nemen ons weer mee op hun wereldreis. Volg hen op www.hekiepower.nl!
En nog een reisverhaal dit keer. Ons jeugdredactielid Niels ging naar Noorwegen. Daar is zoveel over te vertellen dat hij dit in 2 delen doet. De volgende keer meer dus.

De redactie wenst je veel leesplezier en heerlijke decembermaand!

De volgende uiterste inzenddatum is 1 februari 2019. Heb je een bijdrage voor ons? Dat kan zijn in de vorm van een ervaringsverhaal al dan niet anoniem, een gedicht, een informatief stuk vanuit je expertise en/of ervaring. We horen heel graag van je! En ook van kinderen en jongeren. Iedere vorm van bijdrage van hen is van harte welkom; een verslag van de vakantie, een stuk over een hobby, goed boek, spectaculair of gewoon interessant uitje, een overpeinzing, een interview met de juf of opa of de buren, een tekening of schilderij, een gedicht, of vertel over je favoriete game, app of website!

Stuur je bijdrage naar signaal.redactie@pharosnl.nu