16-07-2021 Voorstelling Kameleon op Zevenmijlslaarzen, Horst

Kameleon op Zevenmijlslaarzen is een interactieve theatervoorstelling voor wie meer wil weten over hoe je hoogbegaafdheid bij een kind kunt herkennen. Gebaseerd op ervaringsverhalen, gespeeld met humor en poëtische liedjes. De acteurs nemen je mee in hoe het is om te leven met een kind waarbij het onderwijs niet passend is en nodigen je uit om hierover mee te praten.

Een verhaal over de zoektocht bij het opgroeien in een omgeving die anders van je verwacht. Wat kan je als professional en als ouder bieden en wat zijn de behoeften van het hoogbegaafde kind?

Voorafgaand aan de voorstelling is een lezing van 30 minuten door het Landelijk Kennisnetwerk Psychiatrie en Hoogbegaafdheid over vroegsignalering en misdiagnoses bij hoogbegaafdheid.

Voor wie: Iedereen die te maken heeft met vermoedelijk hoogbegaafde kinderen en/ of hier meer over wil weten: professionals uit onderwijs, zorg, ouders etc.

De voorstelling is kan ook via live-stream gevolgd worden. Dan kun je alleen meekijken en luisteren, maar niet meepraten of vragen stellen.

Meer informatie over de voorstelling op hbtheater.nl

Locatie: ’t Gasthoês, Gasthuisstraat 25, 5961 GA Horst
Prijs live voorstelling: €15,-
Prijs online livestream: €10,-