Week van de Hoogbegaafdheid kleurplatenwedstrijd

De Kleur Je Suf wedstrijd is afgelopen. Dank jullie wel voor het meedoen. De winnaars worden maandag 21 maart bekend gemaakt. De winnaars ontvangen persoonlijk bericht van Mathijs.

En Mathijs wil jullie nog wat zeggen:

Met deze tekening wil ik heel graag alle honderden bezoekers bedanken die in de Week van de Hoogbegaafdheid mijn website hebben bekeken en zeker ook alle kinderen die deze week zo ontzettend hun best hebben gedaan een kleurplaat te maken en op te sturen. Ik heb tientallen tekeningen, foto’s, video’s, verhalen en appjes ontvangen van kinderen die door heel Nederland (en Duitsland) creatief aan de slag zijn gegaan! Geweldig om al die prachtige resultaten te mogen zien.
De jury krijgt het moeilijk!

Ik probeer zo snel mogelijk op alle mails te reageren en de uitslag van de winnaars zal snel volgen. Blijf tekenen, kleuren en doorzetten en ik hoop jullie vaak terug te zien op de website Kleur Je Suf!

Groeten, Mathijs

Is het dit keer niet gelukt om je tekening op te sturen?
Wees niet getreurd, er gaat in de toekomst zeker een nieuwe Kleur Je Suf wedstrijd aankomen en je kan altijd je kleurplaat nog naar info@kleurjesuf.nl opsturen.