Welkom bij de regio Tilburg

Regio Tilburg is één van de 16 regio’s van Pharos Nederland. Globaal beslaat het een gebied met hierin de steden Tilburg, Oosterhout, Waalwijk, Den Bosch en hun omgeving.

Het regioteam van Tilburg bestaat momenteel uit 1 persoon, zij is dan ook op zoek naar extra handen om de regio te versterken. Dat mag zijn om af en toe een activiteit te organiseren, maar ook om deel te nemen aan het regioteam. Dat laatste betekent dat je de planning mee bedenkt, contacten onderhoudt, promoten op Social Media en bij activiteiten aanwezig bent. Mocht je hier meer over willen weten, neem dan gerust contact op met Karin via tilburg@pharosnl.nl.

Ook dit jaar gaat Tilburg activiteiten organiseren. Gelukkig mag er weer steeds een beetje meer. De online (terugkerende) activiteiten, zoals ‘Weerwolven van Wakkerdam’ voor kinderen (PO) en tieners (VO) en het ‘Brabants Bakske’ i.s.m. Regio Eindhoven zullen blijven. Daarnaast gaan we ook weer workshops, lezingen en wandelingen organiseren. Houdt Facebook, Instagram en de website in de gaten!