Welkom bij de regio Utrecht / Gooi-Eemland

Het regiobestuur Pharos Utrecht/ Gooi-Eemland is te bereiken via Arwen Kronemeijer-van Lopik (regio contactpersoon). Verder bestaat het bestuur uit Margriet van Rijssen en Ingrid van Batenburg.

We organiseren lezingen, workshops en (kinder-)activiteiten. We worden hierbij geholpen door onder andere Pharos-leden uit de regio.

We zijn nog steeds op zoek naar nieuwe bestuursleden (M/V). Denk aan het bedenken en organiseren van leuke activiteiten voor de kinderen, zodat zij zich vrij kunnen bewegen tussen alle andere hoogbegaafde kinderen en zich geen uitzondering hoeven te voelen.

Ook informatieve momenten, lezingen bijvoorbeeld, voor ouders organiseren of een samenzijn met andere ouders om herkenning te ervaren, ervaringen te delen en van elkaar te leren is mogelijk.

Wil je lid worden van het regiobestuur, dan horen we dit graag. Wil je alleen een handje helpen bij het organiseren van activiteiten, laat dit dan ook even weten. Iedereen is welkom. Aanmelden kan via utrecht-gooi-eemland@pharosnl.nl

De regio Pharos Utrecht/Gooi-Eemland heeft verder een besloten Facebookgroep. Deze besloten groep is voor leden van Pharos, die in de regio Utrecht/Gooi-Eemland wonen. Of voor mensen die (nog) geen Pharoslid zijn, maar wel graag op de hoogte gehouden worden van de activiteiten van Pharos in deze regio, informatie willen delen over hoogbegaafdheid, vragen willen stellen of ervaringen willen delen.

Hartelijke groet,

Pharos regio Utrecht/Gooi- en Eemland