Welkom bij regio Eindhoven

Welkom op de regionale website van Pharos Eindhoven.

Team Pharos Eindhoven bestaat op dit moment uit één vrijwilliger (Martine) die haar best doet interessante activiteiten aan te bieden voor leden van Pharos, volwassenen en kinderen, in deze regio.

We houden regelmatig een spellen-/ inloopmiddag. Er zijn dan verschillende spellen en  bouwmaterialen (laQ en TomTecT) aanwezig. De ouders kunnen ondertussen ervaringen uitwisselen.  Er zijn altijd mensen met ervaring aanwezig. Deze middagen zijn ook toegankelijk voor ouders en kinderen die graag eerst een keer komen meedoen voordat ze eventueel lid worden van Pharos. Je kunt je voor deze spellenmiddagen aanmelden via eindhoven@pharosnl.nl

Daarnaast hebben we een gevarieerd en wisselend aanbod van activiteiten: activiteiten die geschikt zijn voor het hele gezin, activiteiten voor kinderen en speciale volwassenen activiteiten (voor ouders en andere belangstellenden).

Helaas lukt het de laatste tijd niet goed om activiteiten te organiseren wegens een gebrek aan hulp. We zijn op zoek naar nieuwe vrijwilligers!
Wil je ons helpen of informatie hebben over wat het inhoudt stuur dan een mail naar eindhoven@pharosnl.nl.